Tízezrek szavaztak kedvenceikre

Holnap este egy exkluzív sztár party-n derül ki, hogy Rúzsa Magdi vagy Ördög Nóri az elismerés történetében először tud-e duplázni


LiluPink szőnyeg, világhírű topmodellek, elegáns ruhakölteményekbe bújt sztárok, glamouros divattervezők és hét kategória, amelyben holnap este győztest hirdetnek az idei GLAMOUR Women of the Year díjátadón. Több, mint húszezer szavazat alapján adják át március 17-én a legjobb modellnek, divattervezőnek, színésznőnek, énekesnőnek, műsorvezetőnek, a legszebb hajú sztárnak és a legsármosabb férfinak járó elismerést.Januárban ismét szavazni hívta olvasóit a GLAMOUR. A népszerű divatmagazin 2011-ben immáron harmadik alkalommal adja majd át hét kategóriában a Women of the Year díját. Holnap este egy exkluzív sztár party-n derül ki, hogy Rúzsa Magdi vagy Ördög Nóri az elismerés történetében először tud-e duplázni, vagy mindegyik kategóriában új nyerteseknek gratulálhatunk.

Rúzsa MagdiA másfél órás díjátadó gála alatt a legjobb divattervezőnek, modellnek, színésznőnek, énekesnőnek, műsorvezetőnek, a legszebb hajú sztárnak és a legsármosabb férfinak járó elismerést hirdetik ki. Valamint kifutóra lép a nemzetközileg elismert magyar plus size modell, Demmer Erika is. A csillogó, igazán glamúros estére a szervezők mellett hetek óta készülnek a jelölt hírességek is. A sztárok egyedi, lenyűgöző ruhakölteményekben érkeznek az ünnepi estére. Az pedig számukra is csak a gála alatt derül ki, hogy a közönség jóvoltából ki nyerte a GLAMOUR Women of the Year elismeréseit.


Írta: redlemon.hu , Dátum: 2011-03-19


ALMAF