PESTI NŐ 2009 stand a „Változás napja” szépségszakmai kiállításon (május 16.)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a „Változás napja” című szakkiállításon tavaszi megújulást kínál minden érdeklődőnek


trffELLE! 2008A Budapesti Kereskedelmi s Iparkamara a „Vltozs napja” cmű szakkilltson tavaszi megjulst knl minden rdeklődőnek a szpsgszakma jeles kpviselői segtsgvel a SYMA Csarnokban, 2009. mjus 16-n, szombaton 10:00-18:00-ig. A killtk kzt vr minden trendkvetőt a PESTI NŐ 2009 stand is, melynl a trffELLE! divattervező prosa, Krtvly Adrienne s Kolyvek Antnia, valmint a BLUE Paprika - divattervezőik Plffy Szilvia s Szűcs Terz - vrjk a ltogatkat a divatrajz.hu portl iparművsz-főszerkesztőjvel, Molnr–Csiks Hajnalkval egytt, hogy a hajdan fogalomm vlt pesti nőt jra megtalljk, ltogatik segtsgvel. Menj ht, Pesti Nő, s mutasd meg Magad!



PESTI NŐ 2009

"Az j, hogy vannak bemutatk s divatszalonok s killtsok s plyzatok s versenyek - fkuszban az alkotkkal, mert ugye megrdemlik. Megrdemeljk!" - mondja Krtvly Adrienne divattervező. "De mi lenne, ha egyszer - MOST! - megfordtannk a szerepeket, s mi vennnk szemgyre, helyeznnk főszerepbe rajong kznsgnket a PESTI NŐ-t? Aki, ugye, divattrtneti fogalom, van mr vagy tbb mint szz ves - de legalbb hetvenet btran letagadhatna - bszkk lehetnk r! Mert ugyebr, olyat mikor mondunk, hogy bcsi nő, meg milni nő? A prizsi s a pesti... A stlustrtnet csak e kt emblmt osztotta ki!"

"De ki volt ő, a kort rajzol? A korabeli PESTI SALON „utczra csak knytelensgből lpő” olvasja?" - folytatja a Pesti Nőről gondolkodst a trffELLE! divattervezőnője - "S magra ismer-e ksői utda, ha ma alkotsainkkal megszltjuk? Mert neknk Ő kell! A provokatv, a szp, a stlusos, az rk PESTI NŐ! Keressk egy szimblum jrartelmezst, egy fogalom jralesztst - nem kisebb cllal, mint megtallni napjaink lendletes mindennapokat lő, de kltői alkalmakra vgyd „pestinőjt”, aki nlkl cltalan minden alkots, kollekci s divatlap."

A szervezők a PESTI NŐ 2009 standon vrjk az rdeklődőket - trendi informcikkal, szolgltatsokkal s divatjtkkal.

KILLTK

trffELLE!
- az nyenc divatdu Krtvly Adrienne s Kolyvek Antnia tervezőkkel, akik az alkalmi megjelens rk vgyra reflektlnak alkotsaikkal.

BLUE Paprika
- Plffy Szilvia s Szűcs Terz a hagyomnyok vilgba kalauzol, de senkit ne rjen meglepets, ha a mba rkezik!

www.divatrajz.hu
- Molnr–Csiks Hajnalka iparművsz-főszerkesztő vezetsvel betekinthetnk a divattervezs fortlyaiba.

PROGRAMOK

11:00-13:00 divatrajz tancsads – a ltogatk hozhatjk sajt rajzaikat
15:30-16:15 divatrajz tants (photoshop) – lőben!
Egsz nap:
- Divat-kvz jtk - sorsols 17.00-kor;
- „Vltozs show”- tavaszi kibontakozs: a mindennapok szpsge, az alkalmak kltőisge (trsszakmkkal egyttműkdve, vlasztott modellekkel).

Forrs: Krtvly Adrienne, trffELLE!


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-05-15






ALMAF