Héjja Szalon 200607 ŐszTél divatbemutató lesz a Grand Hotel Royalban

2006. november 3-án, pénteken a Corinthia Grand Hotel Royal ad majd otthont a Héjja Szalon 200607 ŐszTéli haute couture kollekcióját...


Héjja Szalon 2006Jótékony divattervező várja elegáns közönségét

2006. november 3-án, pénteken az Európa építészetileg legszebb szállodájának ítélt, nívós Corinthia Grand Hotel Royal ad majd otthont a Héjja Szalon 2006/07 Ősz/Téli haute couture kollekcióját felvonultató divatbemutatónak. A rendezvény kora este, 18 órakor veszi kezdetét, az egyedi, igényes, elegáns, exkluzív stílust kedvelő közönség nagy-nagy örömére. A bemutató nyitott, a Héjja Szalon tehát minden érdeklődőt szeretettel vár, és kérésük leendő közönségükhöz csupán az "alkalomhoz illő öltözet".



Héjja János, Magyarország egyetlen Nívódíjas mennyasszonyiruha-tervezője és készítője közel húsz éve van jelen a szakmában, akár résztvevőként, akár közönségként, minden említésreméltó bemutatón, kiállításon részt vesz. Héjjáék évről-évre képviseltetik magukat a minden esztendő januárjában megrendezett Esküvő Szakkiállítás és -vásáron is, ahol a házasulandó arák közelebbről is szemügyre vehetik, sőt, akár fel is próbálhatják a csodálatosabbnál csodálatosabb mennyasszonyiruha költeményeket. A Héjja-modellek exkluzivitását az egyedi tervezés, a különleges díszítésmódok: ezüst csipkék és ruhadíszek, valódi kristályok és strasszkövek, a ruhák tökéletes szabásvonala adja.

A Héjja Trend Line "Haute Couture" kollekciójának bemutatójára első ízben 2006. januárjában került sor, az estélyi- és báli ruhákat, valamint alkalmi kosztümöket tartalmazó kollekciót Héjja János - akitől a jótékonysági megmozdulások sem állnak távol - a január 7-én tartott Lions Bálon mutatta be. A Lions Szövetségről annyit azért érdemes tudni, hogy 1917-ben, Amerikában alakult meg és a vakság elleni küzdelmet tűzte ki legfőbb céljául, kishazánkban pedig az egész egészségügy javításáért küzdenek, tevékenykednek a klub lelkes tagjai.

2006. februárja szintén a jótékonyság jegyében telt a Héjja Szalon házatáján: a Szépművészeti Múzeumban tartott divatbemutatón ismert politikusok öltötték magukra többek között Héjja János koktél és estélyi ruháit. A résztvevők a gyerekek jövőjét segítő Cseppkő Alapítványt és a Trautsch András Olivér Alapítványt kívánták támogatni.

Ugyanezév májusában az Európa Kongresszusi Központban csodálhattuk meg Héjja János alkotásait az Európa bál divatbemutatón, ahol olyan szépséges topmodellek vonultak a kifutón, mint Epres Panni, Ganna, vagy Sarnyai Eszter.

A péntek esti rendezvény szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak, arra kérik csak az érdeklődőket, hogy a helyszínhez méltó, elegáns öltözetben jelenjenek meg. Izgatottan várjuk, ez alkalommal milyen meglepetéssel rukkol majd elő a nemcsak ruháiról nevezetes tervező!

További cikkek a témában:

A modellek civilben farmert húznak

További fotók a témában:

Héjja Esküvőiruha Szalon - Európa bál divatbemutató - Európa Kongresszusi Központ - 2006-05-13

Héjja Esküvőiruha Szalon divatbemutató backstage - Európa Kongresszusi Központ - 2006-05-13


Írta: MZ , Dátum: 2006-11-01






ALMAF