Esküvői Kiállítás 2008 (január 26-27.) - 1. napja

A nagy érdeklődésre való tekintettel az Esküvők, bálok, ünnepek kiállítása és vására évente kerül megrendezésre a Budapest Sportaréna területén.


Esküvői Kiállítás

Helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest , Stefánia út 2.)

A programról részletesen:

Esküvői Kiállítás 2008



A nagy érdeklődésre való tekintettel az Esküvők, bálok, ünnepek kiállítása és vására évente kerül megrendezésre a Budapest Sportaréna területén. A január végi időszak azért is találó, mert nemcsak a báli szezont előzi meg, de az esküvőkre való felkészülés időszakát is.

A kiállítás szervezői átfogó képet kívánnak adni a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, így aztán a leendő arák és vőlegények az alkalmi ruháktól a nagy eseményhez szükséges legapróbb kellékig, mindent beszerezhetnek a vásár területén, legyen szó akár szépségápolásról, akár autóbérlésről, fehérneműről vagy inycsiklandó cukrászremekekről. A helyszínen történő vásárlással nem csak időt, sok esetben pénzt is megtakaríthatnak, a kiállítók kedvezményekkel csábítják standjaikhoz a látogatókat.

Jegyárak:
Felnőtt 1800 Ft
Diák/nyugdíjas 1200 Ft
12 év alatt ingyenes

A helyszín megközelíthető:

Az Aréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található. 25 percnyire a reptértől és 2 percnyire a Népstadion metrómegállótól . Akár a 30 / 95-ös busszal vagy a 75 / 80-as trolival vagy az 1-es villamossal, esetleg gépkocsival is elérhető. 1 160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére.Az épületbe a Kerepesi, illetve a Hungária körút felől, illetve a parkolóházból a feljáratokon keresztül lehet bejutni.

Forrás: Esküvői Kiállítás 2008


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-01-23






ALMAF