Szabados Iréne hajshow a Stella Nemzetközi Divatfórum 2006 színpadán (február 25.)

Szabados Iréne, aki 21. alkalommal vett részt a Stellán, három tour-ban vonultatta fel kollekcióját: vágott vörösök, pom-pom hajúak és 18. századi angol arisztokrata hölgyek vonultak a k


Szabados Irene Stella 2006

Haj-rá!

Szabados Iréne, aki 21. alkalommal vett részt a Stellán, három tour-ban vonultatta fel kollekcióját: vágott vörösök, pom-pom hajúak és 18. századi angol arisztokrata hölgyek vonultak a kifutón. A vágott hajú modellek tour-ja előtt Szabados Iréne felhívta a figyelmet a frizurák fő jellemzőire: ’Figyeljék meg a sima és kreppelt haj váltakozását, illetve a tömör frufrut!’ A Sziget 2006 divathelyszínén felvonult lányok arcát most nem a vámpíros fehér, hanem egy babásabb smink fedte (Pintér Andrea és csapata keze munkája), melyben a szem kapott nagyobb hangsúlyt a vastagon és tincsesre festett alsó szempillák által. Ez a spirálhasználat az utcai trendben is megjelenik idén. A modellek ruhája is a szigeti felépéshez volt hasonló, azzal az apró külömbséggel, hogy az ott mindig felcsúszó és ezáltal övvé változó miniszoknyából sort készült, amely így hűen tapadt a modellekre az egész haj-show alatt. Szabados Ireée és csapat láthatóan ügyel a részletekre.A második tour-t a Rock Baby-k felvonulásaként konferálta fel a fodrászmester, és hozzátette: ’Ebben a tour-ban a kedvenc elemeimmel, a  pom-pommal és a hajecsettel díszítettem a frizurákat.’ A modellek a Szigetről már ismerős testfestésben és balettszoknyában tipegtek a kifutón, Mali Ildi rendezésében. Ezek a hajak lágyabb színekben, szőkén és vörösen tündököltek.

A záró tour-ban vonuló modellek kötözött, kreppelt frizurákat viseltek, amelyek olyan méretűvé duzzadtak, hogy némely modellnek a nyaka köré is jutott a vörös és szőke tincsekből. Szabados Iréne elöljáróban annyit mondott, hogy a korábbi évekre jellemzően továbbra is készít majd hajruhákat, de erre a bemutatóra ’csak’ hajsálakat hozott. A tömött frufruval rendelkező frizurákat egyébként a 18. századi angol arisztokrácia ihlette.

Szabados Iréne ismét varázsolt. Elbűvölődtünk - ahogy kérte.

Fotók Szabados Iréne vágott haj show -járól - Stella Nemzetközi Divatfórum - 2006 Tavasz

Fotók Szabados Iréne rock baby haj-show -járól - Stella Nemzetközi Divatfórum - 2006 Tavasz

Fotók Szabados Iréne épített haj-show -járól - Stella Nemzetközi Divatfórum - 2006 Tavasz


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-02-26


ALMAF