Krizsán Győző mesterfodrász hajmeséje a 7 Fehérkéről

A hajmester idén sem akart unalmas lenni. A hajvágás neki kevés - kell hozzá a körítés.


Krizsán Győző - Stella 2006

Krizsán Győző haj-show a Stella Nemzetközi Divatfórum 2006 színpadán (február 26.)

A hajmester idén sem akart unalmas lenni. A hajvágás neki kevés - kell hozzá a körítés. Ezért a 2006 tavaszi-nyári frizurakollekcióját Morgó, Hapci és csinos kollégái, vagyis kolléganői mutatták be.

Krizsán Győző olvasatában a hosszú, fekete hajú mester (Hóférke férfi alteregója) trendi frizurát varázsol a színpadon az ő szeretett törpéinek (akik viszotn nők). Az akcióról tudomást szerez a gonosz boszorka (persze, hogy férfi), aki miután varázstükrétől megtudja, hogy immáron nem ő a legszebb, lévén, hogy nem látogatja Krizsán Győző mesterfodrász szalonját, szörnyű haragra gerjed. Bosszúszomjában a meséből ismert mérgezett almás trükköt alkalmazza, amit viszont Kriszán mester nem ismer (talán nem olvasta a mesét?), és gyanútlanul ráharap. A mérgezett mestert trendi frizurás törpéi élesztik föl az ájulásból.A színpadon élő zene (a Balkán Fanatics rapper nőjének bandája nyomta, angolul) és még élőbb táncosok biztosították az alaphangulatot Kriszán mesternek, aki szorgosan tupírozta a törpenőket egyiket a másik után. Tupírozta, merthogy Krizsán Győző szalonjában is hódít a hóbortos, ártatlan ’80-as évek az új évezred merevségével vegyítve. A modellek ezért erősen kontúros, vastag frufrut kaptak, amelyet cicásan övezett habosra tupírozott, alul csigákban göndörödő loboncuk.

Aki a visszafogottabb stílus híve, annak ott van a hajdan népszerű filmsorozatból ismert Charlie frizura, leomló, hajhosszal és felfelé, kifelé pödrődő hajvégekkel.

A hajszíntrendekben a természetes árnyalat a menő, de szőke, vörös, barna - bármi jöhet. A hajsatír is bátran mehet, de ez is szigorúan a természetes határán.


Írta: Ilze , Dátum: 2006-02-26


ALMAF