Tűz színek, föld színek

A Subrina Tricolor Colour Booster nem más, mint az új hajszínélénkítő stabilizátor, amitől a vörösek lángolnak, a barnák bódítanak.


Szlovénia sztárfodrászai a Stella Nemzetközi Divatfórum 2005 színpadán (02-26)

Stella Nemzetközi DivatfórumA Subrina Tricolor Colour Booster nem más, mint az új hajszínélénkítő stabilizátor, amitől a vörösek lángolnak, a barnák bódítanak. A termék hatását bemutató fodrászok egyenesen Ljubljánából, Szlovéniából érkeztek a Stella Diatfórumra.A jó hajfesték titka, hogy nem csak a hajfestés elkészültekor ad szép színt, de a kívánt ragyogást hosszú távon is megőrzi. Aki festetett már hajat, az tudja, hogy különösen a most divatos vörös szín igen hamar kopottá, fénytelenné válik a hajon.

Rok Star (igen, tényleg így hívják az urat) azért jött el a 20. Stella Nemzetközi Divatfórumra, hogy bebizonyítsa, a Subrina egy csodaszer, amitől a festett vörös hajak lángra kapnak, a festett barnák pedig sohasem látott mélységükben tündökölnek.

De ha már ideutazott, magával hozta mesterfodrász csapatát, Zoran-t, Gajic-ot, Andrej Trontelj-t es Peter Klinc-et is, akik nem jöttek üres kézzel, hanem fésűvel és fodrászollóval. És a szépen megfestett modell-hajakat trendire nyírták.

Kezük nyomán kiderül, hogy menő a rövid, szolid fru-fruval, és egyhe emeléssel a fejtetőn. A tökéletesen hullámmentes, hosszú frizura is választható, magasra emelt, kis kalapot formázó konttyal ékesítve a fejtetőt.

A színek közül a tűz és a föld színei viszik a prímet. Így aki igazán trendi akar lenni, az most nem szőke.

Fotók Szlovénia sztárfodrászainak haj-show-járól - Stella Nemzetközi Divatfórum 2005 (02-26)


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-02-27


ALMAF