A Miss Balaton 2005 döntősei

A Miss Balaton 2005 döntőjén a legszebb fejére kerül a korona. Naná! De melyikük az? Bemutatkoznak...


Bemutatkoznak a Miss Balaton 2005 döntősei

Miss Balaton 2005 döntőA Miss Balaton 2005 döntőjén a legszebb fejére kerül a korona. De a szépség – mint tudjuk – belülről fakad, ezért a zsűri és persze a Hazai Divat olvasói a királynőjelöltek ’belső titkait’ is megismerhetik.

A 16 döntőbe jutott versenyző augusztus 5-én, a Siófoki Szabadtéri Színpadon verseng majd a zsűri és a nézők kegyeiért, és teszik mindezt három fellépőruhában: nyári koktélruhában, sportos ruházatban, és persze fürdőruhában. A többit ők hozzák magukkal.1. Balássy Emőke - 25 éves modell Budapestről
A rendezvényszervezés területén szeretne elhelyezkedni. Állatbarát, ezért egyik vágya, hogy saját menhelyet alapíthasson. A feszültséget énekléssel vezeti le. Indiába és Kínába szeretne eljutni.

2. Balkányi Csilla - 20 éves egyetemi hallgató Budapestről
Zsebpénzét hostess-ként és modellként keresi. Imád főzni, egészségesen táplálkozik, álma egy saját vegetáriánus étterem. Ausztráliába szeretne ösztöndíjat nyerni, és ott továbbtanulni.

3. Bódogh Edina - 23 éves aerobik edző Dunavarsányról
Szeretné együtt kamatoztatni a kommunikátori diplomáját és az aerobik edzői végzettségét, ezért szívesen dolgozna például egy fitness-életmód magazin újságírójaként. Kedvence a görög konyha.

4. Bodri Krisztina - 20 éves egyetemi hallgató Budapestről
Szeret gyerekekkel foglalkozni, ezért szabadidejében aerobik órát tart piciknek, de modellkedik is. Diplomázás után egy televíziónál szeretne elhelyezkedni, híradós bemondóként.

5. Dobrády Tímea Katalin - 21 éves főiskolai hallgató Mosonmagyaróvárról
Fél évig Angliában élt, de már járt Dubai-ban, sőt Dél-Afrikában is. Kedvence az olasz konyha. Érdekes szokása, hogy étkezésnél fordítva fogja a kést és a villát.

6. Gombosi Adrienn - 19 éves főiskolai hallgató Budapestről
Imád utazni, élete nagy élménye, hogy Mexikóban együtt úszhatott delfinekkel. A tanulása mellett modellként dolgozik. Nyáron a német nyelvvizsgájára készül.

7. Görgényi Gabriella - 24 éves közgazdász Miskolcról
A „Kísértés” című show-műsorból lehet sokaknak ismerős. Hostess- és modellmunkái mellett szeretné folytatni az újságírást is. Érdekli a horoszkóp és a számmisztika.

8. Grúber Olívia - 19 éves főiskolai hallgató Mosonmagyaróvárról
Tunéziában 1000 Tevéért szerették volna őt megvásárolni. Rendszeresen sportol, 7 évig teniszezett, de legjobban a vadvízi evezést szereti. Szeretne sikeres államvizsgát tenni, és külföldön munkát vállalni.

9. Halász Enikő - 23 éves főiskolai hallgató Sarkadról
Tanítóképző főiskolára jár, de legszívesebben a divattervezéssel foglalkozna. Kedvenc virága az orchidea, és a Dominikai Köztársaságba vágyik.

10. Horváth Krisztina - 19 éves tanuló Körmendről
A Színművészeti Egyetemre szeretne felvételt nyerni, hogy élete vágyához közelebb kerülhessen, hiszen arról álmodik, hogy a Nemzeti Színház színpadán játszhasson.

11. Kiss Erika - 21 éves főiskolai hallgató Budapestről
Évekig ritmikus sportgimnasztikázott, mostanában aerobikkal tartja formában magát. Nyáron legszívesebben strandol vagy piknikezik. Szeret utazni, de a legszebbnek Magyarországot találja.

12. Nemesvári Krisztina - 22 éves hivatásos táncos Budapestről
Magyar bajnok szeretne lenni a Latin-amerikai táncokban. Később szívesen foglalkozna jelmeztervezéssel. Szereti, ha rózsával lepik meg, és imádja az állatokat.

13. Papp Lili - 20 éves tanuló Mezőtúrról
Az ELTE tanítóképzőjébe jelentkezett. Nyáron ha csak teheti, vízparton tartózkodik, legkedvesebb időtöltése a wakeboard. Gyűjti az amerikai rendszámokat. Nagyon szereti a meglepetéseket.

14. Polgár Krisztina - 19 éves tanuló Törökszentmiklósról
2003-ban első udvarhölgy lett a Miss Balaton-on, 2004-ben Horvátországban pedig elnyerte a nemzetközi Miss Adria címet. Argentínában a „Rettegés foka” című műsorban szerepelt.

15. Tóth Viktória - 22 éves főiskolai hallgató Balassagyarmatról
Idén diplomázott államigazgatási szakon, de tervezi, hogy jogot tanul. Szerinte a legfontosabb az egészség megőrzése, ezért életmódját és táplálkozását ehhez igazítja.

16. Wintsche Orsolya - 18 éves egyetemi hallgató Budapestről
Idén télen megnyerte a tauplitzi női lesiklást. 10 éve teniszezik, mellyel már kupát is nyert. Hobbija a citromfa termesztés. Családcentrikus, nagyon szereti a kishúgát.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-06-18


ALMAF