A Miss Balaton 2007 és a Sió Arca királynői kötelezettségei a Miss Balaton 2008 döntőjéig

A Sió Miss Balaton szépségverseny 2007-es királynője, dr. Finta Eszter a tavalyi nyár óta számos, a Balatont népszerűsítő rendezvényen vett részt


Mozgalmas királynőélet

Sió Miss Balaton 2007-es királynőjeA Sió Miss Balaton szépségverseny 2007-es királynője, dr. Finta Eszter a tavalyi nyár óta számos, a Balatont népszerűsítő rendezvényen vett részt, televíziós vetélkedőben szerepelt, ahol a legsikeresebb játékosok egyike volt. Hamarosan pedig az egyik kereskedelmi televízió sportos programmagazinjában is viszontláthatjuk.2007-ben a Balaton királynője mellett a Sió Arcát is megválasztották az augusztusi döntőn. A főtámogató 30 éves fennállásának megünneplésére szervezett Sió '77 Miss Balaton szépségversenyen a martfűi Kávási Anikó fejére került az arany színű korona. Úgy tűnik, Anikó és a Sió nemcsak a verseny keretein belül találtak egymásra, hanem a privát életben is. Anikó ugyanis már egy hónapja a Siónál dolgozik, mint területi képviselő.

Sűrű program a regnálás alatt

A hölgyeknek még rengeteg feladata lesz nyárig.

"Közvetlenül a verseny után is nagyon sok felkérésnek tettem eleget, különböző tévéműsorokban szerepeltem, de a tavasz és a nyár még ennél is több alkalmat ad majd a Balaton népszerűsítésére. Nagyon várom már például a május 9-12-ig tartó Balatoni Szezonnyitó Ünnepséget, ahol én adom majd át a "Nyár kulcsát". Készülök a május 24-25-i Balaton Átrepülő Hőlégballon versenyre is, ahol háziasszonyi teendőket fogok ellátni. Persze mindennél jobban az idei döntőt várom, ahol már én is zsűritagként leszek jelen. Nagyon jó érzés, hogy az én pontszámaim is számítani fognak abban, ki veszi át tőlem a koronát." - nyilatkozott az előtte álló programokról a királynő.

Eszter egyébként már nem sokkal a verseny után átvette vadonatúj Skoda Fabia-ját, így azóta még nagyobb örömmel jár tárgyalásról-tárgyalásra.

Utazás 2008 Kiállítás

Kávási Anikóval az Utazás 2008 Kiállítást megelőző "Siófok egy utcában Budapesttel" elnevezésű sajtótájékoztatón találkozhatunk. A február 27-i rendezvényen Bódogh Edina versenyigazgató szóvivőként lesz jelen, ezzel is megerősítve a már eddig is kiváló együttműködést Siófok Város és a Sió Miss Balaton szépségverseny között.

Fotók a témában:

Fotók a Sió Miss Balaton 2007 döntőjéről - Siófoki Szabadtéri Színpad, 2007-08-03

Fotók a Sió Miss Balaton 2007 backstege-éről - Siófoki Szabadtéri Színpad, 2007-08-03

A Sió Miss Balaton 2007 döntőjének hivatalos fotói - Siófoki Szabadtéri Színpad, 2007-08-03

Fotók a Sió Miss Balaton 2007 előkészítő táborról - Siófok, Hotel Azúr

Fotók a Sió Miss Balaton 2007 '77-ben születettek mezőnyének döntőseiről

Fotók a Sió Miss Balaton 2007 18-26 év közöttiek mezőnyének döntőseiről

Fotók a Sió Miss Balaton 2007 elődöntőjéről - Siófok, Hotel Azúr


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2008-02-28


ALMAF