Backstage 2007 - Divatgenerációk Találkozója Norman Gábor rendezésében

A BACKSTAGE 2007 szakmai rendezvény, a Los Angelesben és Hollywoodban egyként sikeres, Norman Gábor kreatív szakember rendezésében


Norman Gábor Back To Hungary

BACKSTAGE 2007A BACKSTAGE 2007 szakmai rendezvény, a Los Angelesben és Hollywoodban egyként sikeres, Norman Gábor kreatív szakember rendezésében, a Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia hallgatóinak közreműködésével, a magyar divatszakma elmúlt 30 évének retrospektiv ünnepe, a magyar divatszakma identitás- és egységteremtő rendezvénye kíván lenni. A zártkörű produkció meghívott vendégei, közel 350-en, a modellvilág híres és elismert képviselői köréből kerülnek ki, ahogy vezető divattervezőkben, divatfotósokban, stylistokban, sminkesekekben, fodrászokokban sem lesz hiány a december 16-i eseményen.



A BACKSTAGE, mint üzenet

A divat nem megy ki a divatból, nem mulandó, őrzi, tiszteli múltját és építkezik belőle, hiszen a hazai divat három generációja között ma is élő, erős kapcsolat létezik.

A BACKSTAGE, mint rendezvény

Az esemény művészeti vezetője: Kemenesi Tünde.
Az esemény moderátorai: Jaksity Kata és Réz András.

A BACKSTAGE, mint program

A zártkörű rendezvény programja meglepetés!

PASSPORT Magazin Szakmai Díj

A díjat a BACKSTAGE party rendezői által felkért szakmai zsűri ítéli oda. A kiválasztott modellről portrét közöl a Stílus Magazin exkluzív kiadványa, a Passport’2008.

A BACKSTAGE zenéje

A keverőasztalnál DJ Charlie működik közre.

Helyszín: VIPER LOUNGE (Bp. V. ker. Vörösmarty téri új irodaépület szíve)

Forrás: Backstage 2007


Írta: MZ , Dátum: 2007-12-11






ALMAF