Via: Webszerelem - Egy internetes társkeresés krónikája

2008. júniusában napvilágot lát háziszerzőnk, Via első könyve, a Webszerelem, mely a webes ismerkedésről szóló true fiction.


Via: WebszerelemSzerzőnk elsőknyves lesz

2008. jniusban napvilgot lt hziszerzőnk, Via első knyve, a Webszerelem, mely a webes ismerkedsről szl true fiction. Főhőse egy huszonves nő, aki ex-modellkollganője sikern felbuzdulva regisztrl egy internetes trskeresőbe, s ngy hnap alatt tucatnyi weben megismert frfival tesz ksrletet a kzsjvő-ptsre. Kzben alaposan kitanulja a webrandizs műfajt a bemutatkoz sorok mgtt olvasstl a 'nehz esetek' kezelsn t a vakrandizs technikjig. A Webszerelem egy modernkori lnyregny kntsbe bjtatott kziknyv a frfiakhoz s az internetes trskeresshez.



Van, aki bevallja, van, aki tagadja, de az is akarja, sőt! Az internetes ismerkedés hétköznapjaink részévé vált. Ma már félmillióan használják az ismerkedés on-line formáját Magyarországon is, és aki nem él vele, annak is van véleménye róla.

Így gondolja ezt a Nők Lapja C@fé szerkesztősége is, amely a Nők Lapja Hétvégén (május 17-18.) pódiumbeszélgetést szervezett Az ismeretlenség varázsa - hatékony módszer vagy egyszerű húsvásár a netes társkeresés? címmel. A NLCafe.hu, mint a Webszerelem könyv egyik kiemelt médiatámogatója beszélgetőtársnak hívta Viát - a Rapid randi vezetőjével Frankó Ágival és a Nők Lapja C@fé párkeresőjének üzemeltetőjével, Markovics Andrással együtt -, aki megosztotta a nézőkkel internetes társkeresési tapasztalatait. Bár a könyv még nem lehetett jelen - csak Via pólóján virított, hogy Webszerelem -, az antré azért jól sikerült: egyetértően bólogató és fel-felnevető hallgatóság közben, hasznos gondolatokért a szerzőnek köszönetet nyilvánító nézők utána.

A könyv 2008. június közepétől kapható az ország legnagyobb könyvesboltjaiban és a hipermarketekben, valamint kedvezményesen a könyv hivatalos weboldalán, a Webszerelem.hu portálon.

A Webszerelem könyv hivatalos weblapja:

Webszerelem.hu

A Webszerelem könyv médiatámogatói:

NLCafe.hu, Parom.hu, Szeretlek.hu, HazaiDivat.hu


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2008-06-02






ALMAF