P, mint Pastell, azaz pimasz és pazar

Gyümölcsszínek, mély hátkivágások és szigorúan a térd alá érő szoknyák - ez jellemzi a Pastell Studio 2006 Tavasz-Nyár kollekcióját.


Pastell Studio <a href='/divatbemutato.html' title='divatbemutató'>divatbemutató</a> - 2006-05-18A Pastell Studio 2006 Tavasz-Nyár kollekciójának divatbemutatója a Földtani Intézetben (2006-05-18)

Gyümölcsszínek, mély hátkivágások és szigorúan a térd alá érő szoknyák - ez jellemzi a Pastell Studio 2006 Tavasz-Nyár kollekcióját. A ruhákhoz bokatörően szexis JLo (Jennifer Lopez) cipőket és hanyag eleganciájú Furla táskákat ajánl a Pastell.

A bemutatót a Fashion Awards Hungary 2006 ’Az Év Modellje’-jelölt Anna nyitotta meg barack színű szaténruhában. Derekát széles szalag ölelte körül, kislányos masniba kötve. Utána vonult az összes fagylaltszín: narancs, orgonalila, fűzöld, rózsaszín, időnként ezek keveréke, virágmintába rendezve. A tervező szépen egyensúlyozott a síkos szatén, és a kereppelt, gyűrt anyagok között: egyes ruhák tükörsímán olvadtak a modellek testére, míg mások rafinált redőkbe burkolták a domborulatokat.A második tour a klasszikus fekete-fehér színpárosra épült. Itt is a szaténé volt a főszerep, de a gyűrt anyagok is helyet kaptak a kifutón.

Pastell Studio divatbemutató - 2006-05-18Az idei nyár slágere a ’meztelen irányzat’. Senki ne ijedjen meg, az új trend nem kényszeríti a civil lakosságot arra, hogy a top(less)modellek szemérmetlenségével, pőrén közlekedjen a városban. a ’meztelen irányzat’ testszínű kelmék használatát jelenti. A Pastell Studio bőrszínű ruháit fehér, hímzésre emlékezetető minták díszítik.

A türkiz továbbra is placcon marad, csokoládébarnával kombinálva.

A Pastell kosztümszoknyák és a ruhák szigorúan térd alá, sőt, időnként lábszárközépig érnek. Az egyenes szabású ruhák és a klasszikus fazonú, rövidkabátos kosztümök mellett a baby-doll mell alatt szűkülő fazonja is feltűnt a kifutón. De az igazán vagány nők idén sort kosztümben jelennek meg a délutáni koktélpartikon. A pimasz és mégis lefegyverzően elegáns összeállítást nyíltszíni tapssal ünnepelte a divatbemutató közönsége.

Az esküvői ruhák abroncs nélkül, lágyan omlottak a modellek testére, különlegességüket a végtelenül mély hátkivágás adta. A klasszikus fehér mellett láthattunk bézs alapszínű, aranycsikozású darabokat is. Az estét egy klasszikus királylányruha fazonú esküvői ruha zárta, de távol állt attól, hogy a menyasszony szűziességét hirdesse: arany színben pompázott, és elől feltűzve combközépig látni engedte az ara formás lábait.

Fotók a Pastell Studio 2006 Tavasz-Nyár kollekció divatbemutatójáról - Földtani Intézet, 2006-05-18


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-05-19


ALMAF