Hegedűs Zsanett (AIAIÉ) a prágai Fashion Weeken (november 30.)

2007. október 26–28. között számos, széles körben elismert hazai és külföldi tervező mutatta be kollekcióját a Show-Room Rendezvényház és Élményközpontban.


AIAIÉ <a href='/hegedus-zsanett.html' title='Hegedűs Zsanett'>Hegedűs Zsanett</a> 2007Tehetségekben nincs hiány!

2007. október 26–28. között számos, széles körben elismert hazai és külföldi tervező mutatta be kollekcióját a Show-Room Rendezvényház és Élményközpontban. A budapesti divatéletben ezzel folytatódott a tavasszal megkezdődött nemzetközi körforgás. A Budapesten másodszor megrendezésre került International Fashion Show hagyományaihoz méltón tovább erősítette a magyar tervezők presztízsét határainkon túl is. Kemenesi Tünde és Luu Anh Tuan 2007. márciusi debütálását követően, a háromnapos, őszi International Fashion Show díjnyertes tervezője, Hegedűs Zsanett mutatkozott be a cseh fővárosban.



AIAIÉ - <a href='/international-fashion-show.html' title='International Fashion Show'>International Fashion Show</a> 2007 ŐszHegedűs Zsanett

A fiatal, „Wella 2007. őszi évad fiatal tervezője” Prágában is bemutathatta nagysikerű kollekcióját, mely minőségi alapanyagokból, érdekes részlet- és formai megoldásokkal készült, az ízig-vérig nőies nőt állítja középpontjába. A jövő évi kollekció több külföldi kereskedő érdeklődését is felkeltette.

Jövő

Budapesten legközelebb tavasszal lesz International Fashion Show, azzal a céllal, hogy kreatív és innovatív divatkollekciókkal ösztönözzék mind a szakmabelieket, mind a nagyközönséget.  Az International Fashion Show áttekintést ad a magyar és az európai divatéletről, valamint felhívja a figyelmet fővárosunkra, a tervezők számára pedig folyamatos jelenlétet biztosít a zágrábi és prágai Fashion Week divatbemutatóin. Az International Fashion Show tervezői közül ezen a hétvégén legközelebb Anh Tuannal találkozhat a közönség a zágrábi Fashion Weeken.

Forrás: International Fashion Show

További cikkek a témában:

Az International Fashion Show szombati divatbemutatóin jártunk (október 27.)

Az International Fashion Show vasárnapi bemutatóján jártunk (október 28.)

Portréinterjú Anh Tuannal

Mindent az International Fashion Showról a HazaiDivat.hu portálján

Mindent Hegedűs Zsanettről a HazaiDivat.hu portálján


Írta: MZ , Dátum: 2007-12-03






ALMAF