Zártkörű Caprice ékszerbemutató lesz a Művész Kávéházban (október 13.)

A nagy múltra visszatekintő hazai ékszerbirodalom mindig igyekszik meglepni valamivel exkluzív közönségét.


CapriceVIP-ék

A nagy múltra visszatekintő hazai ékszerbirodalom - központjában a szentendrei ékszer és gyémánt manufaktúrával - mindig igyekszik meglepni valamivel exkluzív közönségét. Nem lesz ez másként 2006. október 13-én, pénteken sem, amikor a VIP meghívottak előtt felvonuló modelleken a Caprice 2006/07 Ősz/Téli ékszerkollekciói csillognak majd a főváros Andrássy úti Művész Kávéházában megrendezésre kerülő, zártkörű ékszerbemutatón.



A Caprice ékszerbemutatói jeles eseménynek számítanak, melyet semmi sem bizonyít jobban, mint a nagy érdeklődés, melyre évről-évre számot tarthat. A közönség soraiban rendre olyan illusztris személyiségek tűnnek fel, mint Horváth Éva, modell, egykori szépségkirálynő, az United együttes frontembere, Pélyi Barna, a Megasztár élmezőnyéből kikerült Tóth Gabi és Galambos Dorina, vagy épp az időjárásjelentésekből ismert Gál Noémi, hogy a teljesség igénye nélkül, csak néhányukat soroljuk.

Bizonyára a szépséges ékszereken túl tehetséges marketing és PR-munka is van a háttérben, emlékezzünk csak vissza, hogyan, mikor tanulta meg egy fél ország az ékszermárka nevét: a Caprice annakidején a népszerű reality showban, a Való Világban ajánlotta fel ékszereit nyereményként.

A 2004 Őszi ékszerbemutatóan a modellek Góczi Katerina álomszép kreációiban pompáztak a kifutón, az idei év divattervezője egyelőre még meglepetés, kilétét titok övezi.
 
A rendezvény ezúttal zártkörű lesz. A patinás Andrássy úti kávézóban gyűlik majd össze az elit, a művészvilág, a kiválasztottak színe-java, hogy megismerje, milyen lesz az exkluzivitásáról híres Caprice 2006/07 Ősz/Téli karperec, nyakék és fülönfüggő kollekciója.


Írta: MZ , Dátum: 2006-10-12






ALMAF