A KREA féléves vizsgamunkáinak kiállításmegnyitója lesz (március 20.)

2009. március 20-án nyílik meg a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatóinak 200809 tanév I. féléves vizsgamunkáit bemutató kiállítása


KREA vizsgamunkák kiállítása2009. március 20-án nyílik meg a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatóinak 2008/09 tanév I. féléves vizsgamunkáit bemutató kiállítása. A tárlaton stylist, divattervező, lakberendező, enteriőrtervező, tervezőgrafika és tervezőoperátor szakos hallgatók munkáiból látható válogatás. A stylistnak tanuló diákok feladata közé tartozott egy létező magazin stílusának megfelelő divatfotó sorozat valamint személyi styling elkészítése, a divattervező szakon pedig a divatillusztrációk és vázlatok kerülnek bemutatásra. A grafikusok betűkompozíciói, webdesign, figura- és meghívó tervezési gyakorlatai mellett látható lesz még néhány könyvillusztráció és kiadványterv is, amelyek a Szépművészeti Múzeum Alfons Mucha kiállításhoz kapcsolódó, önálló tárlatra készültek.



Az enteriőr és a lakberendező szakos hallgatók vizsgamunkája a saját élettér, egy parasztház és egy hotel belső kialakításának megtervezése volt, ebből is megtekinthető néhány jól sikerült látványterv.

Megnyitó: 2009. március 20., 19 óra
Program: NEOCIKI - Kis Magyar és Neo Remix. Szalai András előadása és a féléves vizsgamunkák kiállítása
Helyszín: KREA Művészeti Iskola és Kortárs Művészeti Műhely (1051 Budapest, Október 6. utca 18. félemelet)
A kiállítás megtekinthető 2009. március 23-tól május 20-ig hétköznapokon 10-19 óráig.
A belépés díjtalan!

Forrás: KREA


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-03-17






ALMAF