Májusban még 3 válogatást tart a vm Supermodel 2007 modellfelfedező csapata

Legközelebb 2007. május 19-én, Sopronban válogat a Valentine Model Management a nemzetközi modellmunkára áhítozó lányok között.


vm Supermodel 2007Lehet, hogy Téged keresnek?

Legközelebb 2007. május 19-én, Sopronban válogat a Valentine Model Management a nemzetközi modellmunkára áhítozó lányok között. Országos modellfelfedező versenyük, a vm Supermodel 2007 különlegessége, hogy a szervező külföldi partnereinek igényeit szeretné kielégíteni komoly karrierre esélyes magyar divatmodellek felkutatásával. Pethő Bálint, az ügynökség szakmai vezetője ezért is figyelmezteti a jelentkezőket, hogy készüljenek fel arra: akiket itt felfedeznek, azokra rövid időn belül külföldi munkák várnak.A 'mr dntősk'

Szeifert DalmaPcsen Szeifert Dalma, egy 17 ves gimnazista volt a befut. Dalma 175 cm magas s 86-os mellbősggel, 60-as derkbősggel rendelkezik. Győrben egy 19 ves főiskols diklny, Gall Rita nyert. Ő 179 cm magas, mretei 80/62/90. Budapesten pedig a mindssze 16 ves Bdi Anitt tallta a zsűri a legjobb modellarcnak, ő ugyan csak 173 cm magas, de 81/62/88-as mretei s egzotikus megjelense miatt a szervezők mellette voksoltak.

A vlogatsok legjobbjai nagy esllyel bejutnak a legjobb 20 kz, de a vgleges nvsor csak az sszes vlogats s az internetes jelentkezs lezrsa utnjnius 4-n szlethet meg.

A vm Supermodel 2007 orszgos vlogatsnak htralvő menetrendje

Mjus 19. SOPRON, MEDITERRANO Gasztronmiai Kp. (Sopron, Lackner Kristf 33/A)
Mjus26. SZEGED, Casablanca kvz (6720 Szeged, Belvrosi mozi, Vaszy Viktor tr 3.)
Mjus 27. BKSCSABA, CSABA CENTER (5600 Bkscsaba, Andrssy t 37-43.)
Mjus 28. Az internetes jelentkezs lezrsa (jflkor)
Jnius 2. BUDAPEST (utols vlogats-elődntő) TABU restaurant & Lounge (Mammut II)
Jnius 4. A 20 dntős lny kihirdetse, visszajelzs a jelentkezőknek

Akik nem tudnak rszt venni a vlogatsokon, azok a www.vmmodel.hu cmen is jelentkezhetnek, mjus 28.-a jflig.

Pontosan mit nyerhetnek azok, akik bejutnak a legjobb hsz kz?

Gall Rita Rszt vehetnek egy hromnapos felksztő tborban, ahol rra lebontott szakmai program vr rjuk. t neves divatfots, Norbert Kniat – a tavalyi v legjobb ausztriai divatfotsa, valamint Nmeth Kristf, Zsolyomi Norbert, Koch Balzs s Dvai kos, ngy klnbző helysznen s stlusban kszt rluk fotanyagot, teht szinte azonnal s ingyenesen elkszl a portfolijuk. A fodrszcsapat: az East Side Salon, amelynek tulajdonosa Zarics Viktor, ismert szakrtője a hajviselet karakterhez illő tvltoztatsnak s kreatv igazgatjt, Szab dmot mr 2 alkalommal is az v fodrsznak vlasztotta a divat- s szpsgipari szakma a Fashion Awards Hungary keretben.

A dntősk a legnagyobb tervezők divatbemutatit megjrt modellektől tanulnak kifuti mozgst. Vgl pedig a Gla-Finl keretben fellpnek Budapest egyik legfelkapottabb szrakoztat s bevsrlkzpontjban a Mammutban, a Tabu Restaurant s Lounge kifutjn.

Amellett, hogy a legnagyobb nemzetkzi modellgynksgek szakemberei szemlyesen tallkoznak a dntőskkel, amely azonnali prizsi, milni, londoni vagy akr new-yorki modellszerződst jelenthet, minden rsztvevő egy csinos Betty Smith felsőt kap ajndkba. Klndjakat ajnlott fel a Glamour magazin (egy divatanyag a lapban!), a HazaiDivat.hu s a Logitech is. Akiket a klfldi s magyar szakemberek az 5 legnagyobb remnysgnek vlasztanak, azoknak a Betty Smith biztostja a ruhatrt s garantlt sszegű Valentine Model Management szerződst nyernek, melynek keretben elkezdődik a profi, szemlyre szabott menedzsmentjk.

Forrs: vm Supermodel 2007

Fotk a vm Supermodel 2007 pcsi elődntőjről - Pcs, 2007-04-21

Fotk a vm Supermodel 2007 győri elődntőjről - Győr, Konferencia Hotel, 2007-04-28

Fotk a vm Supermodel 2007 budapesti elődntőjről - Budapest, Tabu Restaurant & Lounge, 2007-05-05


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2007-05-17


ALMAF