Nemcsak a ruhat eszi?

Hála az alkalmilag verbuvált triónak, megtanultam, hogy a vézna, hosszú hajú, Keanu Reevesbe oltott srácok az igazán menőektrendik mostanság


Ami a Fashion Awardson is bizonyított, ex-Megasztáros stylistunkat illeti, Márkkal bizony megjártam a hadak útját!



No nem azért, mert a Matteo étterem kedvéért bizony buszra kellett szálljak, hogy jó fél óra hipergyors, buszos száguldás után egy igazi városszéli paradicsomban találjam magam, sokkal inkább excentrikusságáról híres öltöztető és még mi nem koponyánk fotóinak begyűjtése okozott néminemű nehézséget. De szót se róla, elvégre ez már tényleg a kulisszatitkok kulisszatitkainak tárgykörébe tartozó okfejtés lenne…

Maradjunk annyiban, Lakatos Márk szerteágazó személyisége, művészi fogékonysága és ihletettsége lefőzött. Általa végre (bevallom fogyatékosságaimat, miért is ne tenném?) pontos jelentést nyertek hevenyészett fogalmaim, mint amilyen példának okáért a fashion editor, stylist is. Hogy a divatanyagok fejét számomra közel sem megfoghatatlan módon inspirálja a múlt, nevesítve a barokk kor, az interjúra való, alapos felkészülés után már nem ért meglepetésként, mégis lenyűgözött Márk jó értelemben vett „fanatizmusa”, milyen alázattal elegy szeretettel mesél letűnt kultúrákról. De ugyanígy említhetném Zoób Kattit is, akivel egy véletlen(?) során került szoros munkakapcsolatba, vagy a Megasztárosok közül Oláh Ibolyát, akiért rajongásig odavan, nemcsak tehetsége, embersége miatt is.

Messzemenőkig pozitív tapasztalataim után, érdeklődve huppantam le a tévékészülék elé, amikor is azon az ominózus zenecsatornán Márkkal egyetemben, Tóth Vera és Keleti Györgyi is a szexiség mibenlétéről nyilatkozott meg a vállalkozó szellemű szereplők láttán. Hála az alkalmilag verbuvált triónak, megtanultam, hogy a vézna, hosszú hajú, Keanu Reevesbe oltott srácok az igazán menőek/trendik mostanság (alleluja, mindig is a hosszú loboncos fickókért rajongtam) és, hogy a lányok, még mindig falatnyi forrósortban hozhatják leginkább bombasztikus formájukat. Mi tagadás, Lakatos „professzortól” cikornyásabb megjegyzésekre számítottam, de a műsor folyamán végig higgadtan, visszafogottan, hozzá méltóan, megalapozottan ítélt. (Bezzeg én szőrős szívűbb voltam!)… Persze a suszter, maradjon csak a kaptafánál!

Legyen, Lakatos Márkra hagyom hát a bíráskodást, élethosszig tartó izgalmas kihívásokat kívánva neki, no meg, hogy teljesüljön Spanyolországhoz is kötődő, legféltettebb álma, de sic…, erről bővebben már tényleg csak az interjúban.


Írta: MZ , Dátum: 2007-09-18






ALMAF