2010-11 Ősz-Tél

D&G 2011 Winter Men Fashion Show live

D&G 2010/11Élőben követheted a D&G 2010/11 őszi-téli férfi kollekciójának milánói divatbemutatóját a www.dolcegabbana.com oldalon, 2010. január 19-én!


KREA Diplomamunkák kiállítása 2010 (május 31-június 30.)

KREAA KREA Kortárs Művészeti Iskola stylist és divattervező, valamint tervezőgrafika és tervezőoperátor szakon végző hallgatók diplomamunkáit bemutató kiállítás 2010. május 31-től június végéig látogatható az intézményben. A KREA iskola idén diplomázó tervezőoperátor és tervezőgrafikusai idén is izgalmas terveket adtak le arról, hogyan tennék különlegesebbé egy már létező termék vizuális megjelenését. A kiállításon láthatók lesznek különböző könyvek, könyvsorozatok tipográfiai újratervezései, borok, kozmetikai és malomipari termékek címkéi, logói és csomagolásaik, valamint több hazai magazin teljesen átalakított grafikai arculattal. A kreás divatstylistoknak egy szabadon választott témájú divatsztorit kellett kitalálniuk és megszervezni a fotózását, az enteriőrstylistoknak pedig egy már végzett vagy még kreás divattervező showroomjának arculatát kellett megalkotniuk. Idén három végzős divattervező szakos diák két kollekció image fotóival mutatkozik be a tanév utolsó kiállításán, amelyeken az öltözékek mind a 2010/2011 Ősz/Téli szezonra készültek. A zártkörű diplomakiállítás megnyitó utáni hétfőtől, május 31-től az iskolai tárlat a nagyközönség által is szabadon és ingyenesen látogatható.


A Bugatti Budapesten (szeptember 9.)

Bugatti 20102010 nyarán egy új, nemzetközi divatmárka jelenik meg a magyar divatpalettán. A német Bugatti brand - magyar forgalmazói háttérrel - a budai Rózsakert Bevásárlóközpontban nyitja meg első önálló üzletét 2010. augusztus végén, mintegy 100 nm-en. A hivatalos megnyitóra 2010. szeptember 9-én kerül sor, ahol egy fashion show keretén belül mutatkozik be a Bugatti 2010/11 Ősz/Téli kollekció a sajtó, és a nagyközönség számára is. A márka szervesen illeszkedik a Rózsakert Bevásárlóközpont fashion portfóliójába, ahol a Calvin Klein és a Gant márkák mellé sorakozik fel. A Bugatti, mely a férfiak számára nyújt minőségi alternatívát az öltözködésben, kínálatában a teljes ruhatár szerepel, a fehérneműktől az öltönyökig és kabátokig, a cipőktől a bőröndökig és mindez felső- és középkategóriás árfekvésben.


Szezon


Abodi Dóra divatbemutató és egész napos divatfotózás volt New York-ba

Dora Abodi 210 TavaszAbodi Dóra, a budapesti MODART Francia Művészeti és Divatakadémia frissen végzett hallgatója, 2009. szeptember 16-án New Yorkban, a National Bohemian Hall dísztermében mutatta be 2010 Tavaszi kollekcióját, a NOLCHA Fashion Week keretében. A divatbemutató sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a bemutatót követőn Dwight Eubanks és Spry Lee Scott, a hírességek stylistjai privát backstage látogatást kértek, és ismét megtekintették a kollekciót. Ezután pedig Spry egy egész napos fotózást szervezett New Yorkban, amelynek során Jon Moe, híres divat- és reklámfotós (többek között Steve Tyler, P. Diddy és Aaron Eckhart fotósa), valamint Spry és stábja egy különös hangulatú fotósorozatot készített a kollekcióról, amelyhez az alkalomhoz festett hátteret, füstgépet, különleges ékszereket is használtak. A modell az IMG Models új felfedezettje, a 14 éves új-zélandi Chloe Graham volt, aki profizmusa és szépsége révén kivívta a tökéletes modell címét.


D&G 2011 Winter Man Fashion Show

D&G Milano Fashion Show backstage

Lekéstél a D&G 2011 őszi-téli férfi kollekciójának élő adásáról?





ALMAF