Roberto Cavalli Boutique nyílt Budapesten (november 8. és 24.)

Az Andrássy úton, Budapest bevásárlónegyedének legújabb szívében, 2008. november 8-án megnyitotta kapuit a magyar főváros első Roberto Cavalli divatháza.


Roberto Cavalli 2008Az Andrássy úton, Budapest bevásárlónegyedének legújabb szívében, 2008. november 8-án megnyitotta kapuit a magyar főváros első Roberto Cavalli divatháza. 2008. november 24-én pedig Roberto Cavalli és Andy Vajna személyesen is megnyitották az Andrássy úti Roberto Cavalli Boutique-ot. A kétszintes, 260 nm-es Roberto Cavalli Boutique alsó szintje a női kollekcióké, itt Swarovski kristályokból készült függöny osztja két részre a teret, a padló anyaga műgyanta és aranypor, a falak pedig fehérarany és bronz csíkos díszvakolatot kaptak. Az emeletre, tehát a férfi kollekció felé vezető lépcsősort kristály és tükörzuhatag övezi Az egyéni vásárlói igények kiszolgálására a galérián VIP szobát alakítottak ki, amelynek meghatározó eleme az arany levélmotívummal díszített fal és a hatalmas, tükrös gardróbszekrény. Andy Vajna legújabb divatüzlete is része annak a globális terjeszkedésnek, melynek köszönhetően a világ Roberto Cavalli butikjainak száma immár 47-re nőtt. 2009 elejére pedig további 6 üzlet nyitása várható a világ legfontosabb nagyvárosaiban.Cavalli vilga

Roberto Cavalli neve egyet jelent a vidmsggal s az optimizmussal, a csillogssal s a sikerrel, a luxussal s a szpsggel. Vilga szabad, non-konformista, rzki s csbt. Roberto Cavalli divattervező szmra a divat lmny. Kollekcii nem pusztn ltzkdsi mdot, hanem teljes letstlust knlnak. rdeklődő termszete s letszeretete kpess teszi arra, hogy brmibe is fog bele, azt hatalmas energival tegye.

A Roberto Cavalli imzs tvzi a szakma hagyomnyait s a ksrletezs irnti erős elktelezettsget. A tervező vilgszerte ismert nyomott mintirl, amelyek termszetszeretett s fktelen kreativitst tkrzik. Virgmotvumok, llatmintk, prducnyomatok, a dzsungel tmavilga mind-mind a vgletekig Cavalli. De Roberto Cavalli kiszmthatatlan is egyben: stlusa folyamatosan vltozik, mindig jabb s jabb művszi megoldsok s kifejezsmdok utn kutat. Irigylsremlt kpessge, amellyel brkiből elő tudja varzsolni a női elegancit vagy a kifinomult frfiassgot, utnozhatatlan divattervezőv teszi.

A Cavalli modellek rabul ejtő vonzerővel rendelkeznek. A tervező mottja: 'Egy ruha megvltoztathatja az letedet!' - tansthatjk ezt azok az nnepelt sztrok is, akiket mr elvarzsolt Cavalli soksznű vilga: Madonna, Sharon Stone, Drew Berrymore, Demi Moore, Carherine Zeta-Jones, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Beyonc Knowles, Lenny Kravitz, Charlize Theron, Victoria Beckham s Kate Hudson is a 'Cavalli letstlus' kvetői.

Andy Vajnt, a Roberto Cavalli Boutique Budapest tulajdonost tbb mint 20 ves bartsg fűzi Roberto Cavallihoz, nem vletlen teht, hogy ppen e mrka első kelet-eurpai butikjt nyitotta meg Budapesten a magyar szrmazs, amerikai producer. Andy Vajnhoz filmes tevkenysgei rvn mindig is kzel llt a stlus s a divat vilga. 'Azt tapasztalom, Magyarorszg megrett egy ilyen luxus sznvonal mrka befogadsra, s rmmel tlt el, hogy ezentl a magyar nőknek sem kell Eurpa nagyvrosaiba utazniuk, ha elegancira vgynak, hiszen most mr Budapesten is vlogathatnak a vilg egyik leghresebb divathznak ruhi s kiegsztői kztt' - mondta el Vajna, aki nemrgiben megnyitotta Budapest első Byblos mrkaboltjt is.

Forrs: Roberto Cavalli Press Office


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2008-11-25


ALMAF