Bemutatkozik a HazaiDivat.hu

A HazaiDivat.hu portál 2004 óta a magyar divat online otthona. 2009. novemberétől pedig olyannyira otthonává vált hogy Olvasónk közvetlenül a hazai divatszereplőktől tudhatják meg a róluk szóló híreket, hiszen a HazaiDivat.hu Interaktív program keretében a divat- és szépségipar szereplői, PR képviselői direktben jeleníthetik meg sajtóközleményeiket portálunkon, miközben divattematikus olvasótáborunknak bemutatkozhatnak termékeikkel, szolgáltatásaikkal, elérhetőségeikkel.

Képgalériánkban 2003-ig napra pontosan visszakereshető az összes magyarországi divatbemutató, hajshow, sminkbemutató, szakkiállítás és vásásr, divattervező verseny és egyéb divatrendezvény.

A magyar divatvilág prominenseivel portrésorozatunkban ismerkedhetnek a Trendkövetők. Diktafonunk elé ült már Náray Tamás, S. Hegyi Lucia és Király Tamás divattervező, Hajas László, Szabados Iréne és Koczka mesterfodrász, Lakatos Márk stylist, a USE unused tervezőcsoport és Epres Panni topmodell is.

Hírességeket is megkérdezünk a divathoz való viszonyukról: másokkal együtt Lilu és Dukai Regina is vallott már nekünk trendes-trendtelen dolgairól. A HazaiDivat.hu fóruma a hazai trendkövetőknek és elektronikus otthona a magyar divat- és szépségipari szakmának.
ALMAF