Bikinis lányok hosszú, tömött sorokban

A Gillette Venus Miss Balaton Szépségverseny középdöntőjén a zsűri 160 bikinis lány közül választotta ki azt a 16-ot, akik közül a siófoki döntőn egyvalaki koronát és autót kap maj


Miss Balaton Szépségverseny 2005 elő- és középdöntő Balatonaligán (július 9.)

Miss Balaton 2005

Hamarosan megkoronázzák a hetedik királynőt. A Gillette Venus Miss Balaton Szépségverseny középdöntőjén a zsűri 160 bikinis lány közül választotta ki azt a 16-ot, akik közül a siófoki döntőn egyvalaki koronát és autót kap majd.

A versenyre idén 230 bikinis lány jelentkezett, akik közül 160 lány vonulhatott színpadra a Club Aliga kikötőjénél felállított óriássátorban. A lányok a színpad mellett hosszan kígyózó sorban, türelmesen várták, hogy elkápráztassák a zsűritagokat, köztük Gubás Gabi és Kamarás Iván színművészeket.A nagy érdeklődésre való tekintettel a versenyre még a helyszínen is nevezhettek azok a 18 és 26 év közötti lányok, akik hajadonok és gyermektelenek, és még nem jelent meg róluk kompromittáló felvétel. A versenyre nevezett hölgyek átlagéletkora 21 év volt, és az ország legkülönbözőbb részéről érkeztek, de neveztek versenyzők Szlovákiából és Romániából is.

A foglalkozásukra nézve jobbára egyetemista lányok mellett volt itt ingatlanközvetítő, főállású állatvédő, edző, banki ügyintéző, belsőépítész, vállalkozó, sőt, rendőr is. A megmérettetésre vállalkozó hölgyek szabadidejükben is merészek: a felsorolt kedvenc sportok közt volt a lovaglás, a hegymászás és a balatoni vitorlázás. De akadtak elvonulós hobbik is, mint a ruhatervezés, vagy a portrérajzolás. Az egyik versenyző hölgy nem csak külsejével, de hobbijával is igyekezett megnyerni a főleg férfiakból álló zsűri tetszését: állítása szerint ő sörcsapolásban bajnok.

A középdöntő első körében a szakmai zsűri – köztük a tavalyi győztes, Jónás Eszter - 32 lányt választott ki, közülük jutott tovább a 16 legszebb az augusztus 5-i, siófoki döntőbe.

A döntőt megelőzően a királynőjelöltek egy öt napos felkészítő táborba vonulnak. A Siófoki Szabadtéri Színpadon a királynőjelöltek mellett olyan sztárvendégek színesítik majd programot, mint Zsédenyi Adrienn, Edvin Marton és a Savaria Táncegyüttes.

Fotók a Miss Balaton 2005 Elő- és Középdöntőről - Balatonaliga, 2005-07-09


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-06-10


ALMAF