HazaiDivat.hu kirakat a tíznapos Árkád Tavaszi Trendek 2007 rendezvényen (április 20-29.)

A budapesti ÁRKÁD több, mint bevásárlóközpont: kaméleonként hol divatbemutatóhelyszínné, hol kiállítóteremmé, hol pedig párizsi utcaképpé avanzsál.


Párizsi utcakép, budapesti szerkesztőség

Árkád DivathétA budapesti ÁRKÁD több, mint bevásárlóközpont: kaméleonként hol divatbemutatóhelyszínné, hol kiállítóteremmé, hol pedig párizsi utcaképpé avanzsál. Legújabban ez utóbbit teszi, hogy a hagyományoknak megfelelőn, szezonkezdetkor informálja  a divatkövetőket, melyek a 2007 Tavasz/Nyár trendjei. A HazaiDivat.hu - idén előszőr - nem csupán tudósítóként, de kiállítóként is részt vesz a tíznapos eseményen. Keresd meg a pavilonunkat az Őrs vezér terén álló ÁRKÁD aulájában, és írd meg nekünk, hogy tetszik! Köszönjük.A nagy hazai divattervezők, köztük az Első Magyar Divattervezők Szövetsége (EMDSZ) tagjai gyakran emlegetik mostanában, hogy hajdan Budapest volt Kelet-Európa Párizsa. És persze aziránt is sóhajtoznak, hogy milyen jó volna visszanyerni ezt a jól csengő státuszt.

Árkád Őszi Divatnapok 2006 Mi pedig itt, a HazaiDivat.hu szerkesztőségében mélyen egyetértünk velük. Vicces is lenne, ha nem tennénk, hiszen magát  a portált is valami ilyesmi szándéktól vezérelve hoztuk létre. És van okunk feltételezni, hogy az Árkád marketinges csapata is ennek a kollektív tudattalanban ott ülő vágynak a hatására döntött úgy, hogy a 2007 tavasz/nyári szezon divatújdonságaiat párizsi utcaképbe ágyazva tárja soktízezer látogatója elé.

A rendezvény tíz napja alatt így nemcsak arról tájékozódhatunk majd, hogy mely trendszínek és fazonok az uralkodók éppen, és hogy mindezek hogyan jelentkeznek az Árkádban üzletet fenntartó márkák kollekcióiban, de azt is elképzelhetjük, milyen az, amikor Párizs és Pest összeolvad a divat tengelyén.

A HazaiDivat.hu 'kihelyezett szerkesztősége' pedig az Árkád aulájából is ugyanolyan szorgalmasan tudósít majd Téged, kedves Trendkövető, ahogy teszi ezt már immáron harmadik éve.

Fotók az Árkád Őszi Divathét 2006-ról - Árkád üzletház - 2006-09-29


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2007-04-16


ALMAF