Triumph 2007 TavaszNyár fürdőruha- és fehérnemű bemutató (augusztus 1.)

Sexy retro (= Szexis retro), Nordic Light (= Északi fény), Summer Heat (= Nyári forróság) - ezek a hívószavai a Triumph fehérnemű és fürdőruha kollekciójának


Jövőre is ellenállhatatlanul

Sexy retro (= Szexis retro), Nordic Light (= Északi fény), Summer Heat (= Nyári forróság) - ezek a  hívószavai a Triumph fehérnemű és fürdőruha cég 2006. augusztus 1-én bemutatott 2007 Tavasz/Nyári kollekciójának. Az Európa Kongresszusi Központban Moulin Rouge hangulatban vonultak a modellek, csak úgy áramlott a szexualitás. Hatalmas boák, tollból készített, óriási legyezők és persze a fehérneműbe, fürdőruhába öltözött modellek gondoskodtak az érzéki hangulatról. Rögtön a bemutató elején a modellek egy vörös kanapén amolyan Moulin Rouge-os tánccal indítottak, a férfiak legnagyobb örömére. Fellibentek az áttetsző selyem hálóruhák, és nemsokára már combfixben és hosszú fekete kesztyűben ékeskedő, kihívó dámák vonulásának lehettünk tanúi. A bemutatót még izgalmasabbá tette az egyik modell és egy kalapos férfi flörtje, ami végképp meggyőzött minket: a Triumph fehérneműknek nem lehet ellenállni.



Aztán - a szolidabb hölgyek kedvéért - jött az ellenpólus: egy hófehér fehérnemű-együttes, melyet tollakból készített angyalszárnyak segítségével tettek még ártatlanabbá.

De az igazi nőnek a fehérneműtárából nem hiányozhat a fekete sem: szexis és kihívó tekintetű, szivarozó hölgyek bolondították meg a színpadon épp elcsábuló fiatalembert. Kell ennél jobb bizonyíték? A merészebbeknek a drámaibb hatás kedvéért fekete földig érő csipke-köntöst is ajánlanak a tervezők.

A 2007-es kollekciót az anyagok és stílusok laza mixelése jellemzi. Összekeverték a csipkét a sportosabb elemekkel, a pamut anyagot pedig szaténnal tették egyedibbé. A részleteket is kidolgozták: a fehérneműkön megjelennek apró ékszerkövek, fémszívek, ezüst színű koronák, vagy gyöngysorok, amelyek lecsatolhatók a fehérneműről és nyakban is hordhatók.

Sándor Orsi, a Miss Balaton 2003 is végigvonult, pedig már rég nem láttuk. A modellek a show végén leléptek a kifutóról és a sorok között örvendeztették kacéran a férfiközönséget, záróakkordként pedig ellejtették a kánkánt, hogy örökre emlékezetessé tegyék a bemutatót mindannyiunk számára.


Írta: Szilva , Dátum: 2006-08-09






ALMAF