Médiatámogattuk a GAS bemutatót

Médiatámogattuk a GAS bemutatót


Hello!

Megkésve bár, de... Szóval megvolt a GAS divatbemutatón a Beach-en (Beach House, Siófok, 2006-07-15), aminek a médiatámogatója voltunk. Ha ott voltál, akkor láttad, ha nem, akkor majd a hamarosan felkerülő fotókon fedezheted fel széles mosollyal a HazaiDivat.hu feliratú molinót, melyen rózsa-narancsban modell-sziluett-logónk pózol.

A molinó ugyan oldalra került - szigorú reklámpiac! - de a Coca Cola és a Vodafone mellett csak mi hirdettünk a színpad frontján, és ez azért nem rossz... Dagadt is a keblem.



A lányok-fiúk egyébként ügyesek voltak, a rucik meg dögösek. Ez abból is látszik, hogy vagy 400an állták végig a bemutatót. Ami azért is nem semmi, mert olyan erővel zúgott a szél a Balaton felől, hogy ember volt a talpán, akit nem lökött fel.

A molinófelhelyezés pedig az időjárás mellett is igen kalandos volt, mert a számunkra kijelölt színpad szélre csak fektetve fért volna a plakátunk, de inkább még úgyse. Szóba jött egy félig feltekert változat, amely megoldás által rajzolt modellunk csak deréktól lefelé lett volna látható, talpa alatt a felirattal: HazaiDivat.hu - de utóbbi megoldást közös megegyezéssel morbidnak ítéltük, és elvetettük. Így történt meg, hogy a színpad rendezői jobbján kaptunk helyet a reflektortartó állvány és a lépcső közt kifeszítve. ’Hál’ isten’ termetes biztonsági őr vigyázta a plakátot és a rendet, így a plakát fele nem látszott, na de a tudat...

A sikeres GAS bemutatót, és benne sikeres szereplésünket hajnalig tartó mulatsággal ünnepeltük meg a kies Siófokon.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-07-20






ALMAF