Varázspakolás

Nekem bizony az is fúrja az oldalam, ki lesz a Lady Stella arca 2007-ben


Bevallom őszintén, a Stella sajtótájékoztatóján engem leginkább a rögtönzött haj- és sminkbemutatók izgattak fel, holott mindössze ízelítőt kaptunk a Stella XXII. Nemzetközi Divatfórumának programkínálatából.



Gáspár Viktória vezető sminkes használható ötletei, trendajánlója mégis lenyűgözött, ha a csinos hölgy néhány perc alatt ennyi értékes, hasznos információt képes átadni a nagyérdeműnek, mindezt izgalmasan, bájos modelljén illusztrálva, mire lesz alkalma élesben. Gondolom a közönség kérdései elől sem zárkózik majd el, így aztán mindenki, aki csak kilátogat a helyszínre, egyénre szabott, de mégis az uralkodó trendekhez igazított sminkelési tanácsokkal gazdagodhat.

Nekem bizony az is fúrja az oldalam, ki lesz a Lady Stella arca 2007-ben. Na jó, azt nem állítom, hogy emiatt ne aludnék, hogy álom se kúszna a szememre (ha előfordul is, annak csak részben lehet köze a szépségversenyhez), de mindenesetre izgatottan nézek a döntő elébe. A 16 szépség közül vajon kinek lesz alkalma rá, hogy egy éven keresztül a Stella arcaként tündököljön? Milyen szempontok alapján fog végül döntést hozni a zsűri? Az arcot nézi majd, vagy az összhatás itt is fontosabb lesz a részleteknél? Labdába rúg-e a lányok intelligenciája, vagy elég egy széles mosoly, hogy példának okáért az Első Emelet Kikiét megfőzze, leforrázza? Számtalan kérdés merül fel, melyre egyelőre hiába keresnék választ. A jövő zenéje, kinek, mit tartogat az esemény.

Hajas László előadói képességeit ismerve az ő hajbemutatója sem lesz utolsó! Hogy a L’oreal piton női után, ez alkalommal vajon mivel rukkol elő a hajfenomén, nem bocsátkoznék jóslatokba. Bár, ahogy Nagy Sándortól értesültünk a sajtótájékoztatón, az őszi-téli trend néhány meghatározó vágási technikája a tavaszi irányzatokban is vezető szerepet tölt be, biztos vagyok benne, várnak még ránk meglepetések.

Nem is mondom, hogy ne legyünk kíváncsiak, hiába ismerem a közmondás második felét. Hogy nem öregszünk meg hamar, arról talán a Stella saját termékcsaládjában fellelhető csodakencék gondoskodnak, úgyhogy, ajánlanám: lassan induljunk is, aztán majd utólag felrakjuk a varázspakolást!


Írta: MZ , Dátum: 2007-02-19






ALMAF