higított vitriol

Talán a legtehetségesebb divattervezőket sem lett volna muszáj leghátra hagyni, persze értem én, a koncepciónak nem árt, ha legalább a finálé felejthetetlennek bizonyul


A fehérneműbemutató elé csatolt "A-tól Z-ig-et", tájékozatlanként, eddig leginkább a szótár kategóriába soroltam. Abc rendbe tenni a különböző szavakat, fogalmakat nem nagy kunszt, gondolnánk (megírni az egyes szócikkeket annál fáradságosabb munka), de mi a helyzet, ha az ember lánya trendibbnél trendibb, csipkésebbnél csipkésebb alsóneműkkel próbálkozik?



Ha megvizsgáljuk az eredményt, vagyis a bemutatón látott darabokat vesszük górcső alá, a frenetikus látványt nyújtó modellek nemcsak a férfiakat nyűgözték le, a hölgyek szintúgy árgus tekintettel figyelték, vajh a francia alsó, netán a tanga lesz-e divatban 2007 telén.

Igaz ugyan, hogy a Mey által forgalmazott fekete-barna csíkos együtteseket hétköznapok alkalmával ritkán viseljük sétapálcikával - ahogy azt egyébként a fehérneműbemutató alkalmával felvonuló szépségek tették -, mégis egy-egy különlegesebb alkalomra, legyen az a barát, a hitves születésnapja, bizonyítottan megéri egy kis showműsort kerekíteni a falatnyi bugyiban, melltartóban való ünnepi flangálás köré. Lehet riszálni, keletiesen pocakot rázni, s hasonlóképp majd minden, egyébként szigorúan tiltott eszköz használata megengedett, még az ostoré is. Az eredmény lebilincselő lesz, kedvesünk az alkalmi puccparádé után más nőre, legalábbis egy jó ideig, tuti nem gondol majd.

De kebelkirálynők lehetünk a Felina áttetsző csipkéiben is, hogy a Rösch francia eleganciát sugárzó selyemhálóingeiről ne is beszéljünk. Aranyos kislányoktól züllött életű matrónákig, az álomszép fehérneműk segédletével A-tól Z-ig minden szerepbe belebújhatunk. Csak aztán vigyázzunk, nehogy a jól sikerült szobabemutató után, széles körben kezdjék terjedni felőlünk a hír, egy mesés alsóneműben a végletekig menően tudunk pajzánul viselkedni. Hisz akkor, megeshet az is, egy jó pofa sör társaságában, rossznyelvek, az alatt a bizonyos k betűs főnév alatt tárgyalnak ki minket, amelyiket még hírből sem szeretnénk hallani. Vagy... Üsse kő a szótárazást!


Írta: MZ , Dátum: 2007-02-22






ALMAF