After (party)

After (party), a számos, különböző márka mellett – az tette az eseményt, hogy a bemutatót át meg átszőtték a profi táncosok előadásai


Idén az Arena is megrendezte a maga tavaszi divatnapjait, ahol a trendek szerelmesei számos márka képviseletében ismerkedhettek meg a tavasz legújabb slágereivel.



A VIP napon a lelátót betöltő hatalmas sátor adott otthont a bemutatók sorozatának, ahol a fehérneműtől kezdve az estélyi ruhákon át, az ágyékkötőt viselő, lándzsákat lóbáló afrikai harcosokig sok mindennek szemtanúi lehettünk. Igazán színessé – a számos, különböző márka mellett – az tette az eseményt, hogy a bemutatót át meg átszőtték a profi táncosok előadásai, azaz nem csupán a műsor elején vagy végén élvezhettük Karsai Zitáék produkcióját, hanem újból és újból, a márkablokkok között is, esetleg a blokkokba beépítve.

A divatbemutató után állófogadás, csevegés és interjúk következtek, így én is bevetettem magam a színfalak mögé. Meg is leltem Lilut, aki fekete, tűsarkú topánkáját épp kényelmes tornacipőre cserélte, s a vastag övet is lecsatolta a derekáról - a levegővételt jobban értékelve bármilyen divatos darabnál. Némi beszélgetés után kicseréltük elérhetőségeinket, majd ő jobbra, én balra távoztam a kulisszák rejtett világából. Időközben odakint némileg megváltozott az összkép: az emberek egy része a svédasztalnál tolongott, ám akadt olyan vendég is, aki a széksorok közt bóklászott… és gyűjtögető életmódot folytatott. Kissé meglepetten néztem, amint a hölgyemény a bemutató elején a székekre helyezett - ajándékokkal és prospektusokkal megrakott -, de a műsor végén ottfelejtett vagy szándékosan hátrahagyott papírszütyőkben turkál (megjegyzem, lehet, hogy valaki csak addig hagyta a széken, míg elszaladt egy üdítőért). Zavartalanul masírozott a széksorok közt, s rendre feltúrta a tatyikat, egyikből egy mini szájfényt, a másikból noteszt, a harmadikból egy szempillaspirált, parfümöt s még ki tuja mi mindent zsákmányolva. Egy egész ajándékboltot kurkászhatott így össze, teljesen nyugodt szívvel és arckifejezéssel. Az hiszem ehhez nem is szükséges több komment, legfeljebb annyi, hogy érdekes, milyen embereket láthat a gyanútlan szemlélődő egy-egy VIP divatbemutató alakalmával – bár az is igaz, szemesnek áll a világ.


Írta: Ekhó , Dátum: 2008-04-19






ALMAF