FHM 100 Bombázó verseny 2008

Az FHM olvasói szerint biztosan. A szőke énekesnő és modell, Dukai Regina lett ugyanis a győztese a népszerű férfi életmódmagazin versenyének


Dukai Regina a világ legjobb nője?

Dukai ReginaAz FHM olvasói szerint biztosan. A szőke énekesnő és modell, Dukai Regina lett ugyanis a győztese a népszerű férfi életmódmagazin versenyének s ezzel a júniusi címlapon is ő domboríthat falatnyi bikinijében. Az immár nyolcadik alkalommal meghirdetett „FHM 100 Bombázó – A világ legjobb női” szavazás kimenetelét tekintve is sikeresnek bizonyult, hiszen az eredmény, melynek kihirdetésére május 16-án a Show-Room Rendezvényházban megrendezett nagyszabású partin került sor, az eddigi legtöbb, 855.000 olvasói szavazat alapján született meg.Szép magyar lányok

Az „FHM 100 Bombázó – A világ legjobb női” szavazás 2008. február 19-től 2008. április 25-ig tartott. Az olvasók a magazin honlapján bárkire szavazhattak, aki szerintük a világ legjobb női közé tartozik, igaz, a címlapfotózás miatt, győztesként csak honi szépség kerülhetett ki a mezőnyből. A legtöbb szavazatot elért hölgyeket a magazin júniusi számában megjelenő 100 Bombázó melléklet mutatja be.

A verseny győztese és így az FHM 2008. júniusi címlaplánya a kapuvári születésű, mindössze 24 esztendős, szőke bombázó, Dukai Regina énekesnő és modell lett. A "bombázók bombázója" az élbolyban olyan sztárokat utasított maga mögé, mint Beyoncé Knowles vagy a sármőr Brad Pitt kedvesét, Angelina Joliet és, hogy a magyar hírességek közül is említsünk néhányat, az egykori Coca-Cola Ezüstlánynak barátnőjét, Zimány Lindát, Bódy Sylvit és Bálint Antóniát is sikerült kenterbe vernie.

Hraschek Dávid, a magazin főszerkesztője 2008. május 16-án este – a 100 Bombázó mellékletet is tartalmazó júniusi lapszám megjelenése előtti estén megrendezésre került parti keretében jelentette be Regina győzelmét, aki nemcsak szép, nemcsak énekelni tud, de ahogy az a tévéből is kiderült, bizony még a rétes készítéshez is konyít. Az est házigazdája Kiss Ádám humorista volt.


Írta: MZ , Dátum: 2008-05-22


ALMAF