14. Esküvő kiállítás és vásár lesz a Budapest Kongresszusi Központban (január 26-tól 28-i

A Budapest Kongresszusi Központ falain belül immáron 14. alkalommal kerül megrendezésre az Esküvő kiállítás és vásár


Háromnapos lakodalom

Esküvői kiállítás

A Budapest Kongresszusi Központ falain belül immáron 14. alkalommal kerül megrendezésre az Esküvő kiállítás és vásár, melyre minden kedves házasulandó párt és érdeklődőt szeretettel várnak. A szervezők közel 150 kiállítót ígérnek, köztük a a pazar menyasszonyi ruhák terén jeleskedő Héjja Szalon és a Nara Szalont, de fodrász, rendezvényszervező, vendéglős, sőt, jégszobrász, tánctanár és hárfaművész - egyszóval 2007. január 26-tól 28-ig minden és mindenki ott lesz majd, aki ragyogóbbá varázsolhatja az örökké emlékezetes nap fényét.

Jótanács jó pénzért

A kiállítás három napja alatt nemcsak személyes tapasztalatokkal gazdagodhatnak a látogatók, de szakmai tanácsokat is kaphatnak a profi szakemberektől, anélkül, hogy az 1500 Ft-os belépőjegy árán túl, felesleges költségekbe vernék magukat.

Ajándákszaru

Ráadásul potom kiadásaink fejében szerencsekártyát is kapunk, mellyel nyereményjátékon vehetünk részt. A fődíj mellett, mely egy 100 000 Ft értékű utazási utalvány, többek között menyasszonyi ruhakölcsönzést, különleges szendvicseket, mézeskalács köszönőajándékokat nyerhetnek a szerencsések.

De itt még nincs vége a meglepetéseknek! A vásáron kiállító cégek közel 150 oldalas, a későbbiekben valószínűleg nélkülözhetetlen, színes katalógusát a belépőjegy váltásakor minden látogató pár ajándékba kapja, Fortuna kegyeltjei pedig egy üveg finom pezsgővel is gazdagodnak.

Három a magyar igazság!

Január utolsó hétvégéjén tehát irány a Kongresszusi, ahol három szinten, három napig minden csakis az esküvőről szól! Aki egyelőre csak tervezi az egybekelést, tájékozódnia annak sem hiábavaló, erre pedig jobb alkalmat, keresve sem találhatna.

Férfi kísérőinket a mesés autócsodák látványával csábíthatjuk a helyszínre: míg mi a hófehér, habos-babos esküvői költeményekben gyönyörködünk, őket egy nyitott sportcsoda, egy-egy lehengerlő négykerekű nyűgözheti le. Merthát akárhonnét is nézzük, vásárolni - tegyük hozzá, tisztelet a kivételnek -, házasság ide vagy oda, egyik hímnemű sem szeret...

Mikor, hol, mennyiért

A 14. Esküvő kiállítás és vásár nyitvatartása:
január 26. (péntek): 14.00-19.00
január 27. és 28. (szombat, vasárnap): 10.00-18.00

Helyszíne, a Budapest Kongresszusi Központ megközelíthető:
A Moszkva tértől a 61-es villamossal, mellyel a Novotel Szállóig kell utaznunk.

A belépőjegy ára:
1.500 Ft


Írta: MZ , Dátum: 2007-01-25






ALMAF