Szabados Iréne Geometric Colors hajbemutatója lesz a Hilton Budapest WestEnd báltermében

Ahogy ígértük, itt jönnek a részletek Szabados Iréne mesterfodrász Geometric Colors hajbemutatójáról.


2006. nyarának frizuratrendje játékosan geometrikus

Szabados IréneAhogy ígértük, itt jönnek a részletek Szabados Iréne mesterfodrász Geometric Colors hajbemutatójáról. A megrögzött frizuratrend-követőknek jó hír, hogy a program nyílt, azaz bárki jegyet válthat rá, és megnézheti. És hogy mit kap a pénzéért? Két trendi frizurakollekciót á lá Szabados Iréne, sztárfodrászok színpadi hajbemutatóját, és nem utolsósorban a legszakavatottabbaktól értesülhet a 2006-os nyári frizuratrendekről. A Geometric Colors hajbemutató 2006. május 28-án (vasárnap) 11.00-től 14.00-ig kerül megrendezésre a Hilton Budapest WestEnd báltermében (1069 Budapest, Váci út 1-3.). A belépő 2.000 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatnak meg az érdeklődők. Fodrászok számára a belépés ingyenes.A hajbemutató három órás programja pedig a következő:

  • a sportos, játékos stílusú AKTÍV POP frizura kollekció bemutatása
  • Binder Géza, Kada Szabó Éva, Kucsera Zsolt sztárfodrászok színpadi hajvágó bemutatói, melyeket kivetítőn is követhetnek a nézők
  • a kifinomult, statikus stílusú GRAFIKUS IKON kollekció bemutatása

És most lássuk, mit gondol maga a mesterfodrász, Szabados Iréne a 2006-os nyári hajdivatról:

Geometric Colors - Mikor a haj stílust alkot

2006. nyarának frizuradivatja a megtestesült popos energia és szemtelenség, optimizmus és találékonyság. A kollekció az életerő és a strukturalizmus jegyében készült merész, geometrizáló vonalakkal, eltolt asszimetriával.

Célja a provokáció, amely által ősi energiák szabadulhatnak fel, hiszen a haj számos kultúrában az erő szimbóluma. A 2006-os nyári frizurakollekció ritmusa határozott és kemény, ősi formákat elegyít, és a legmeglepőbb módon párosítja össze a különböző irizáló és arany színeket.

Energikus és éles kontúrokat rajzol, levegős, könnyed, oxigéntől duzzadó friss, inspiráló fuvallatként lengi be a teret. Akárcsak egy Rubik-kocka, a játékos geometria a fő alkotóeleme, határozott karakterű divat, amely egyszerre elegáns és trendi.

A kifinomult szellemiség ellenére egyfajta punkos merészség és sikk keveredik a 2006-os nyári frizurakollekcióban.


Írta: Ilze , Dátum: 2006-05-22


ALMAF