Megnyílt az első Claire’s üzlet Magyarországon, ékszer és kiegészítő márka az Arena Plaz

Újabb piacvezető divatmárkával bővült az Arena Plaza kínálata: a világszerte már ismert, több mint 35 éves múltra visszatekintő Claire’sel


Megnyílt az első Claire’s üzlet MagyarországonÚjabb piacvezető divatmárkával bővült az Arena Plaza kínálata: a világszerte már ismert, több mint 35 éves múltra visszatekintő Claire’s ékszer és divatruházati kiegészítő márka december 3-án nyitotta meg első üzletét Magyarországon, mely egyben a márka 1001-dik európai üzlete. A bevásárlóközpont földszintjén a Claire’s teljes őszi/téli kollekciója megtalálható, a divatos ékszerektől a ruházati kiegészítőkön keresztül a dekor kozmetikai termékekig.A magyarországi üzletnyitás egy olyan terjeszkedési stratégia része, mely arra épít, hogy Magyarországon – csak úgy, mint Kelet-Közép-Európa más országaiban – növekvő kiskereskedelmi fogyasztást tapasztaltak a fiatal korosztály körében az ékszerek, divatruházati kiegészítők piacán. Így kiemelkedő lehetőséget láttak abban, hogy kiterjesszék piacukat Európa ezen részére is. A Claire’s első magyarországi üzletének nyitásához olyan bevásárlóközpontot keresett, amely piacvezető a maga nemében, ezért esett az Arena Plazára a választásuk.

A vásárlók keresik a divatos, elérhető árú termékeket, és a Claire’s ezt a vásárlói keresletet kívánja kiszolgálni. Az üzlet nyitásának célja, hogy ismertté tegye a Claire’s-t a vásárlók körében, és ezzel vezető ékszer és kiegészítő márkává váljon a magyarországi piacon is. A Claire’s elősorban három célcsoportnak kínálja termékeit: gyermekeknek (5-8 és 8-12 évesek) és tinédzsereknek, fiatal hölgyeknek (12-18 évesek). Ugyanakkor bármely női korosztály találhat kedvére való terméket az üzletben, hiszen a márka divatos és a legfrissebb trendeknek megfelelő ruházati kiegészítők forgalmazását tűzte ki célul.

A közel 70 nm-es üzlethelyiségben széles termékskálával és „Kettőt fizet hármat kap” nyitási akcióval várják a vásárlókat. Mostantól egy helyen, az Arena Plaza földszintjén, a Claire’s üzletben minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb, legújabb divat szerinti ékszereket, divatruházati kiegészítőket, dekor kozmetikumokat, hajdíszeket, parti kiegészítőket, ajándéktárgyakat és Hello Kitty, Spongya Bob, Disney, Justin Bieber, Twilight és Hannah Montana licensz termékeket.


Írta: , Dátum: 2010-12-06


ALMAF