Schlovicsko Katalin kozmetikus- és sminkmester Arc Memoárok c. könyvének...

Schlovicsko Katalin, kozmetikus- és sminkmester Arc Memoárok című könyvének díszbemutatója 2007. március 29-én a budapesti Remíz étteremben lesz...


Sminkélmények egy kötetben

sminkSchlovicsko Katalin, kozmetikus- és sminkmester Arc Memoárok című könyvének díszbemutatója 2007. március 29-én a budapesti Remíz étteremben lesz, ahol 15.00-tól a szerző 10 év munkaélményéről mesél majd az érdeklődőknek: „Ez a könyv a semmiből született, mégis a mindent jelenti ebben a töredék jelenben, most, nekem!” - írja a könyv ismertetőjében Katalin, aki neves TV-show-kban - köztük az itthon műfajteremtő Friderikusz show-ban - dolgozott, de videóklipekben, sőt, egy mozifilmben is kamatoztatta sminkmesteri tudását.A szerző - aki 1993-ban végzett kozmetikusként, majd olyan sminkmesterektől tanult, mint Ágoston Melinda, majd megjárta a Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolát, és egy magánklinikán gyógykozmetikusi tanulmányokat is folytatott - számos versenyen ért el jelentős eredményeket, valamint nevéhez fűződik a Visagency fotó-smink formáció megalapítása is.

Schlovicsko Katalin tízéves élményeit, érzéseit, tapasztalatait foglalja össze a most bemutatandó könyvében. „Ajánlom Mindenkinek, aki szeret szeretni, szeret érezni és játszani az életben!” - olvasható tőle a bíztatás, hogy vegyük kezünkbe a gondolatainak helyet adó kötetet. A könyvemutatóra - Remíz étterem (Budapest, II. kerület, Budakeszi út 5.) - pedig mindenkit szeretettel vár, aki érez magában elhivatottságot a sminkmesterség iránt, vagy csupán érdekli a make-up világa.


Írta: EBK , Dátum: 2007-03-28


ALMAF