Nőnap

TOTHBORI 2011 Nőnap ajándékok

Kedves Vásárlónk!

Tekintve, hogy mindjárt itt a Nőnap, engedje meg, hogy egy pár szót szóljunk különleges nőnapi akciónkról.

Március 8-án, a szalonunkban vásárlók között három TOTHBORI retikült sorsolunk ki. Tekintse meg testközelből is új tavasz-nyári kollekciónkat, amelyet a szecesszió inspirált, illetve új fiatalos vonalunk, a TOTHBORI CHIC darabjai is elérhetők már üzletünkben.

Ajándékozza meg magát vagy szeretteit TOTHBORI-val, és talán Ön lesz a szerencsés, aki egy retiküllel is gazdagabb lesz!


Divatszínház a madeinhungary-n (március 8.)

AIAIÉNőnapi 11-es: AIAIÉ, Balllon, Blue Paprika, Kamchatka, Kemenesi Tünde, Márton-Végső, NATI 100% PUREIDEA, Szabó Gergely, Sziráczky Brigitta, vasseva, TrüffELLE!

A 11. Lakástrend és Design kiállítás „madeinhungary” tárlatára, ezúttal rendhagyó módon az erzsébet téri Gödör Klubban került sor. Ahogy Szigeti Szilvia textiltervező, az esemény szervezője elmondta: „egyszerűen kinőttük a Műcsarnokot.”. A helyszín változása, persze nem rúgta fel teljesen a hagyományokat, sőt! A rendezvény tizenegyedik születésnapját méltó módon ünnepelte, mindjárt tizenegy ismertebb és teljesen pályakezdő iparművész tervezőt küldött a Divatszínház kifutójára, hogy talán a nemzetközi nőnap alkalmából, a szebbik nemnek egy kicsit külön is kedvezzen. „Az alkotókban az a közös” – hallottuk továbbá Szigeti Szilviát a lassan körénk ereszkedő, reflektorokkal tompított sötétségben – „hogy mindannyian borzasztó tehetségesek.”.

ALMAF