Trendi frizura 2006

A megfelelő frizura megválasztása életbevágóan fontos! ...ha nap mint nap a kamerák kereszttüzében tündökölsz, mint aktuális hollywoodi sztár.


Hogy Te is tudd, mit viselj idén a fejeden!

Trendi frizura 2006A megfelelő frizura megválasztása életbevágóan fontos! ...ha nap mint nap a kamerák kereszttüzében tündökölsz, mint aktuális hollywoodi sztár. De ha nem vagy törzsvendég a piros szőnyegen, akkor sem árt olyan hajat vágatnod/festetned, amelyik kiemeli előnyös arcvonásaidat és még trendkövető is. Az is hasznos, ha fantáziád már azelőtt meglódul, hogy belépnél a fodrászajtón, így az imidzsújítás nem egy hirtelen jött ötlet, vagy fodrászod aznapi kedvének eredménye lesz, hanem átgondolt koncepción alapszik majd, ami pedig a siker titka. Ehhez a sikerhez igyekszünk hozzájárulni a Trendi frizura 2006 és Trendi frizura 2007 menüpontok indításával.



A HazaiDivat.hu segítségedre siet abban, hogy fantáziád a mindenkori trendek szerit lódulhasson meg új hajad irányába. Indítottunk egy menüpontot Trendi frizura 2006 címmel, ahol fotókkal mutatjuk be neked az idei év hajvágási és festési irányzatait.

A kategorizált képgalériát böngészve megismerheted az idei hajdivatot a rövid szőkétől, a félhosszú vörösön és feketén át, a hosszú barnáig. Na és persze ott vannak az extremitások is: a csíkos és sávos hajak. A több tucat frizurát böngészve biztosan rátalálsz az ’igazira’.

Ja, és ne aggódj, jövőre sem maradsz hajtrend-kalauz nélkül! A Trendi frizura 2007 gyűjti majd össze a következő év trendjét.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2006-01-11






ALMAF