Krizsán Győző hajshow Stella Divatfórum 2005 (február 26.)

A Stella Nemzetközi Divatfórumok elmaradhatatlan résztvevője Krizsán Győző mesterfodrász a jubileumi, 20. rendezvényen is szerepelt.


Krizsán GyőzőA 20 éves Stella Nemzetközi Divatfórumon Krizsán Győző mesterfodrásznak bérelt helye volt. A hajmágus idén is hozta a formáját: a legfrissebb frizura trendek bemutatását kis sztoriba ágyazta – tette ezt ráadásul szimpatikus öniróniával.A Krizsán-show-t tréfás rövidfilm vezette föl. A fodrászatba bizonytalan kuncsaft érkezik (Jé! Ez a srác a hajdan volt UFO együttesből!), akit a loboncos hajú fodrász (Krizsán karikatúra) vadul letámad, hogy megnyirbálja borzas üstökét. Emberünk megrémül, és a durva bánásmód elől törölközővel a fején az utcára menekül. Ahonnan pedig – hogy, hogy nem – betéved a Budapest Kongresszusi Központ Pátria termének színpadára, a Stella Nemzetközi Divatfórum 2005 Krizsán haj-show-jának közepébe.

A színpadra megérkeznek a modellek és a fodrászok, Krizsán mesterrel az élen. Emberünk, fehér törölközőjébe kapaszkodva, érdeklődve nézelődik, miközben a frizuraszabászat elveiről kérdezősködik. És mert Krizsán Győző nem csupán a hajak, de a szavak embere is, nem késlekedik a válaszokkal, amikből, sajnos, a hangtechnika hiányosságai miatt csak töredékek jutnak el a közönségig. De a hangulat így is emelkedett: tudjuk, itt most többről van szó, mint hajvágás, ez már filozófia.

Krizsán modelljei vadak, nőiesek, szexisek. Egyikük kifejezetten saját ihletésű, hosszú, fekete lobonccal lép a kifutóra. De a sima, egyenes, barna is hódít még, ravasz konttyal a fejbúbon. Ha rövid, akkor jégszőke, punk-osan feltupírozva és színkavalkáddal borítva, derékig érő pót-hajfonattal megbolondítva.

Örökmozgó törölközősünk is elnyeri végül jutalmát: ő is punk lesz, de fekete-fehér, Szörnyella de Frász és a Prodigy izgalmas keveréke.

Mozgalmas frizura-bemutató, izgalmas színkavalkád – ezt nyújtotta Krizsán Győző, a független fodrászmester.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-02-27


ALMAF