Kipróbáltuk a szépség- és egészségprogramokat a Mammutban (március 29.)

Melyikünk mondana nemet egy olyan kalandra, melynek főszereplőjeként tetőtől-talpig megújulva vághat neki az ajtón kopogtató tavasznak?


A szépség négynapos ünnepe

sminkMelyikünk mondana nemet egy olyan kalandra, melynek főszereplőjeként tetőtől-talpig megújulva vághat neki az ajtón kopogtató tavasznak? A Mammut idén négy napot szentel a megújulásra, ami nemcsak azt jelenti, hogy végre ismét felfrissítheted ruhatáradat, hanem azt is, hogy a különböző standokon személyre szabott, gyakorlati tanácsokkal látnak el. Legyen bár szó test- és arcápolásról, sminkről, vagy edzési, táplálkozási tanácsokról, de akár az új tavaszi illatod kiválasztásáról, ők mindenben segítenek Neked.



Ki korán kel...

…az nemcsak megújult külsővel vághat neki az esti kalandoknak, de élvezheti a délutáni csúcsforgalom előtti, nyugalmasabb időszak előnyeit is. A standok délelőtt tíz órakor, az üzletekkel egy időben nyitnak, ekkortól várják az újdonságokra éhezőket, és bizony mindet végigjárni bele is telik jónéhány órába.

A négynapos (március 29-től április 1-ig) rendezvényen dolgozó lányok este 8 óráig állják a sarat, és lesik kívánságainkat – mindezt még a nap végén is széles mosollyal. Ám az ingyenes tanácsadásra áhítozók sora hosszú, így, ha szeretnénk bebiztosítani aznapra például egy új sminket, érdemes időben érkezni.

Külcsín és belbecs

Az életmóddal kapcsolatos tanácsadásoknak legalább annyi stand, és akkora jelentőség jutott a rendezvényen, mint a konkrét szépészeti témájúaknak. A Mamut I. aljában található egészségközpontban részt vehetünk például íriszdiagnosztikán, vagy vércukor- és testzsír-mérésen. A másik épületben több standon kínálnak kóstolásra bio élelmiszereket és italokat, melyeket, ha ízlenek, meg is vásárolhatunk az alagsori gyógyszertárban, vagy a Match üzletében. „Ezek a termékek ugyan drágábbak, mint a hagyományos élelmiszerek, ám, aki ilyet vesz, biztos lehet benne, hogy gyógyszerekre kevesebbet fog költeni” – mondja az egyik lány.

A finomságok után következhet a Gold’s Gym csapata, akik játékkal várnak bennünket: nincs más dolgunk, mint megpörgetni a szerencsekereket, így minimum egy egynapos fittnessbérlettel gazdagabban folytathatjuk utunkat. Úgy tűnik, itt aztán komolyan veszik a mondást, miszerint a szépség belülről fakad. Persze azért egy kis rafinéria sem árt.

Egy nő illata

Például egy csábító, új parfüm képében. Nina Ricci és Carolina Herrera illatok között válogathatunk a pultoknál, s mivel a nyár a könnyedebb, frissebb illatok szezonja, a hoszteszek is a lágyabb, gyümölcsös-virágos kompozíciókat ajánlják. Aki a párját szeretné meglepni, annak sem kell üres kézzel távoznia: a Manhattan irányítószámáról elnevezett 212 Sexy változata már férfiaknak szánt verzióban is kapható.

Arcpirítás

Természetesen nem csak az új illatunkért kapott bókoktól, de egy bájos, új sminktől is rózsásabb lehet majd az arcunk. Előtte azonban ne feledkezzünk meg a megfelelő bőrápolásról se! Ezügyben tájékozódhatunk például a Douglas standnál dolgozó lányoknál, vagy az alagsorban található patikában is, ahol nemcsak a számunkra megfelelő arcápolási termékekről tudhatunk meg többet, de végre megoldást találhatunk az oly sokunkat érintő narancsbőr problémára is. Ráadásul a rendezvény ideje alatt 10% kedvezménnyel válogathatunk a Vichy termékeiből.

Ezután már rohanhatunk is sminkért a L'Oréal, az Avon, vagy a Douglas csapatához, akik szorgos keze munkája nyomán perceken belül megszépülhetünk, miközben a legújabb termékeiket is megismerhetjük, és megtudhatjuk, mi az, ami jól áll nekünk.

Így még pont marad idő egy kis kényeztetésre a divatbemutató előtt: az emeleten masszázzsal várnak minden felüdülésre vágyót.

Fotók a Mammut Divat-, szépség- és egészségnapokról, 2007. március 29 - április 1.

Fotók a Mammut Divat-, szépség- és egészségnapokról, 2007. március 29 - április 1., 2 .rész


Írta: Dodo , Dátum: 2007-03-31






ALMAF