Még válogatják a leendő szupermodelleket

Szeretnél szupermodell lenni? Ezzel nem vagy egyedül... De 12-en közületek lehetőséget kapnak rá, hogy tényleg azzá váljanak.


Tovább zajlanak a hazai Supermodel of the World 2005 országos nyílt válogatásai

szupermodellSzeretnél szupermodell lenni? Ezzel nem vagy egyedül... De 12-en közületek lehetőséget kapnak rá, hogy tényleg azzá váljanak. Hogy hol? A világhírű Ford Models ’Supermodel of the World 2005’ modellversenyének budapesti állomásán.A szervezők már hónapok óta járják az országot, hogy a nyílt válogatásokon megtalálják azt 40-50 lányt, akik részt vehetnek a budapesti ’Supermodel of the World 2005’ középdöntőjén. A balatoni régiót már bejárták – többek közt Siófokon és Balatonalmádiban szemlézték a jelentkezőket.

A fővárosi lányok is megmérettetek június 30-án Corinthia Grand Hotel Royal-ban, de casting-körút még nem ért véget, több vidéki nagyvárosban is tervezik a keresgélést a verseny szervezői.

Ha úgy érzed, volna esélyed elvinni a pálmát, jelentkezz a szervezőknél a MOM Parkban (1123 Budapest, Dolgos utca 2 / 184).

A szeptemberi középdöntőn résztvevő 40-50 lány közül 12-en jutnak a hazai döntőbe, amely várhatóan ősz végén kerül megrendezésre.

Hogy kinek van esélye? A mai trendek és a szervezők kiírása alapján annak a lánynak, aki 15 és 21 év közötti, minimum 175 centi magas (ezt nagyon szigorúan veszik a szervezők, legfeljebb 1-2 cm mínusz eltérést néznek el) és maximum 2 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Modellügynökséggel kötött szerződés nem akadály.

A tét? Esély egy nemzetközi modellkarriere. De ami ennél kézzelfoghatóbb: a Ford Models garantált 250.000 $ - os modellszerződése és persze a megtisztelő ’Supermodel of The World’ cím. A hazai nyertes ugyanis elröpül New Yorkba, hogy ott részt vegyen a nemzetközi ’Supermodel of The World’ versenyen, ahol 50 ország szupermodellje közül lehet ő a legszuperebb.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-08-28


ALMAF