Szép reményű modell-jelöltek, eljött a ti időtök!

A világhírű Ford Models tehetségkutató körútjának budapesti állomásán lehetőséget nyerhetsz egy $250,000 értékű modell szerződésre és arra, hogy New York kifutóin lépdelj.


Június utolsó napján Supermodel of the World 2005 nyílt válogatás

Ha komolyan gondolod a modellkedést, akkor ott a helyed. A világhírű Ford Models tehetségkutató körútjának budapesti állomásán lehetőséget nyerhetsz egy 250.000$ értékű modell szerződésre, és arra, hogy New York kifutóin lépdelve meghódítsd a világot.A Ford Models versenye idén ünnepli 25. születésnapján, de a nyílt válogatásra ennél fiatalabb lányokat várnak a Corinthia Grand Hotel Royal-ba, június 30-án 14 órára. A tól-ig határ: 14-től 22 év. A magassági minimum pedig a verseny korának 7-szerese (= 175) természetesen centiben.

A verseny a negyedévszázad során valódi nemzetközi megmérettetéssé nemesedett és ma már több, mint 50 országban keresik az év szupermodelljét. A világverseny – mint az ilyenek általában – lépcsőzetes felépítésű: országonként választanak egy ’legjobb modellt’, aki részt vesz a világversenyen, New Yorkban.

Ha idáig eljutottál, akkor joggal reménykedhetsz abban, hogy megnyered a Ford Models garantált 250.000 $ modellszerződését és ezzel együtt bezsebeled a szépen – bár idegenül – csengő ’Supermodel of The World’ (= a világ szupermodellje) címet.

De azt elárulom, hogy már a magyarországi döntőbe kerüléssel is fontos pozíciót vívhatsz ki magadnak a modell világban, mivel ez az esemény – ahogy a mi példánk is mutatja – nem kerüli el a média figyelmét, de a szakemberekét sem. Tehát, ha az itthoni szereplésed jól sikerül, bizton számíthatsz modell melókra – legfeljebb nem pont a Ford-dal.


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2005-06-20


ALMAF