Orlando bemutató - egyet fizet, sokat kap

Orlando bemutató - egyet fizet,sokat kap - HazaiDivat.hu - A magyar divat online otthona


Este fél nyolc körül érkeztem az egykori Hyatt, mostanra Hotel Sofitel bejáratához, az Orlando Collection bemutatójára. Kissé bizonytalan voltam, nem tévedtem-e el,elvégre a csillogó belvárosi szálloda régi elnevezését ismertem csak. Zavaromat leküzdve, a hivatásosajtónállók egyikétől érdeklődtem: Vajh, jó helyen járok-e? Válasza igenlő volt, tehát a forgóajtóhoz léptem.



Az elegáns hotel előterében hatalmas körkanapé, üvegfalú lift és egy apró, csillogó lapocskákból összefűzött „vízesés” fogadott. Felette, minden emeleten, miniatűr, tökéletes gömbalakra nyírt fák kandikáltak ki a sötétbarnára rácsozott folyosók ablakmélyedéseiből.Bár mindenütt a Bon apetit! felirat kívánt a jelenlévőknek Jó étvágyat! az aperitifek körül forgó rendezvény keretein belül, engem az előételek helyett sokkal inkább az összejövetel divatról szóló blokkja, s annak kulisszatitkai csábítottak. A különleges húskészítményekkel, sajtokkal, édességekkel megrakott asztalok között elhaladva azért nem tudtam megállni, hogy bele ne kóstoljak a hajszálvékonyra szeletelt pármai sonkába, majd ezzel a gasztronómiai élménnyel gazdagodva, a pezsgős- borospoharakkal sétáló pincérek közt a „divat kapujához” szlalomoztam.

Odabent sikerült tollvégre kapnom a tervezőpáros egyik tagját, Nagy Ágotát, de válthattam pár szót a divatvilág kulisszái mögött sürgölődő megannyi szorgos munkatársak némelyikével is, akiknek a csodás közremüködése biztosítja a bemutatók gördülékenységét.

A modellek a szálló folyosóin, lépcsőin sétálva mutattákbe a szebbnél is szebb ruhakölteményeket, míg a nagyérdemű sonkát, sajtot rágcsálva, üdítőt vagy bort kortyolva kényelmesen szemlélhette a testközelben vonuló lányokat.

Mondhatnánk 2 in 1 eseményen vehettünk részt, hiszen kulináris és vizuális élménnyel gazdagodhattunkegy helyen,ám akinek még ez is kevésnek bizonyult volna, annak elárulom, a rendezvénythíres és hírhedt vendégek jelenléte is fényezte...de ez már 3 in 1. Micsoda csoda este!


Írta: Ekhó , Dátum: 2007-07-14






ALMAF