Nem csak szelíd motorosoknak és dámáknak!

Az egész bemutató alatt igazán igényes és minden korosztály számára hordható ruhák vonultak elénk


Bőrszerkó, bukósisak, vad tekintetek kontra elegáns hölgyek méregdrága táskákkal, cipőkkel, kabátokkal... bennem - első körben - ilyesfajta asszociációkat keltett, ha valaki bőrről beszélt. Persze ezek csak a zsigeri reakciók, ha jobban belegondoltam, nekem is eszembe jutott még néhány felhasználási területe a bőrnek, a divat berkein belül is.



Pásztor Anni bemutatója ráadásul most nem is csak a bőrről szólt, hanem szebbnél is szebb blúzokról, könnyed nyári viseletekről, csodás kosztümökről. Személy szerint nekem mégiscsak az elsőként említett blúzok tetszettek a legjobban, sőt némi túlzással azt is állíthatom, valósággal beléjük szerelmesedtem! Egyszerűen fantasztikus esésük és csodás színeik voltak! Annak ellenére, hogy nem kifejezetten a test vonalát követő, karcsúsított modelleket láthattuk - amelyeket én alapjáraton a leginkább kedvelek -, mindegyiket végtelenül nőies darabnak éreztem. Játékosan, mozdulatról mozdulatra új életre keltek: lengedeztek, libbentek, lecsúsztak a vállról... rafinált módon csak sejtetve az alatta megbúvó női test hajlatait, domborulatait.

Az egész bemutató alatt igazán igényes és minden korosztály számára hordható ruhák vonultak elénk, valóban nagyon tetszettek még a bőrkosztümök is - amikről nem is gondoltam volna, - de persze semmi nem bűvölt el jobban, mint azok a csodás blúzok a lepkemintákkal és indás növénymotívumokkal...Jaj, de szép volt!


Írta: Ekhó , Dátum: 2008-07-29






ALMAF