Ide nekem az Oscart is!

Ide nekem az Oscart is! Nem csalás, nem ámítás, valóban aranyszobrocskákkal tűntették ki a magyar divatvilág jelesnek kikiáltott tagjait a Fashion Awards idei gáláján is.


Már a hazai divat Oscarját… Nem csalás, nem ámítás, valóban aranyszobrocskákkal tűntették ki a magyar divatvilág jelesnek kikiáltott tagjait a Fashion Awards idei gáláján is. Persze ez már nem újdonság azok számára, akik a divat pulzáló ütő- vagy épp verőerén tartják az ujjukat – de ki tudja, talán valakinek mégis valami újjal szolgálhatok.



Ahogy idén új volt a helyszín is: 2008-ban a Symbolban gyűlt össze a szakma színe-java s persze az elmaradhatatlan kíváncsiak – köztük én is. Nos, láthattunk itt legjobb modellt, fodrászt, sminkest miegymást, meg persze celebeket is bőven a közönség soraiban. A díjkiosztás után aztán megindult a médiások élet-halál harca is: ki tudja hamarabb kamera vagy mikrofon végre kapni az idei győzteseket, s lett is rögtön tulakodás, rohangászás. Szerencsére nekem még idejében sikerült elcsípnem riportalanyomat, s meglehetősen sokat beszélgettünk mielőtt útjára engedtem, hogy – egy vallatólámpa erősségű reflektorral az arcában - nyilatkozhasson valamely tv képviselőjének. Szegény! – gondoltam – Van, hogy a hírért-névért is meg kell szenvedni…kicsit.


Írta: Ekhó , Dátum: 2008-09-16






ALMAF