HUNGORO BUDAPEST 2007 Nemzetközi ékszer, drágakő, óra és luxuscikk kiállítás nyílik (márc

Luxus és csillogás – hangzik a HUNGORO BUDAPEST 4. Nemzetközi ékszer, drágakő, óra és luxuscikk kiállítás mottója.


ékszerbemutató„Luxus és csillogás”

Luxus és csillogás – hangzik a HUNGORO BUDAPEST 4. Nemzetközi ékszer, drágakő, óra és luxuscikk kiállítás mottója. Aki minden idők egyik legbájosabb színésznőjé, Audrey Hepburn (és Truman Capote) után szabadon hosszú, négynapos álomra vágyik, természetesen csakis luxuskivitelben, annak 2007. március 22. és 25. között a budapesti SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban a helye. Mert ha Tiffany-nál nem is fog reggelizni, ahogy azt a lenyűgöző szépség kívánta volt tenni, azért pompás kalandok várnak rá. Az ékszerpiac legjelentősebb rendezvényén idén várhatóan 75 hazai és külföldi kiállító képviselteti majd magát, a ránk váró látványosságokon túl a szervezők magas színvonalú, exkluzív divatbemutatókkal csábítják az érdeklődőket.



A HUNGORO BUDAPEST kiállítás szakmai támogató partnere, a Nemesfémművesek Országos Ipartestülete a garancia rá, hogy hazai és nemzetközi vonatkozásban egyaránt hasznos, informatív és látványos fórumot teremt, nemcsak az érdeklődő nagyközönségnek, de a szakközönség számára is.

 

Előbbiek az 1.700 Ft-os belépti díj fejében közel 1.400 négyzetméteren bámészkodhatnak kedvünkre, míg csak szemük bele nem fájdul a káprázatosabbnál káprázatosabb arany ékszerek csillogásába. Uraikat a pazar óraremekek nyűgözhetik le, de persze akiknek más kincsek indítják be a fantáziáját, netán valódi igazgyöngyre fájna a foguk, azoknak sem kell messzebb menniük. Az antik ékszerek, dísztárgyak, bútorok szerelmesei is meglelhetik számításaikat Hungoróéknál, ahogy a drága és míves porcelán rajongói sem csalódhatnak a rendezvényben.

 

  Ha ennyi csoda láttán majdan kedvünk támadna egy-két mívesebb csecsebecsét menten a nyakunkba fűzni, nem lesz más dolgunk, mint ringbe szállni az ötvenezer forintos vásárlási utalványért. Aki veszi a fáradtságot s a kiállítás legszebb ékszerére voksol, még mesés ajándékkal is gazdagodhat. A varázslatos ékszerre jogosító bónt - a szervezők ígérete szerint - a díjnyertes kiállító nagykereskedésében válthatja majd be a szerencsés látogató. Luxuskalandra fel!
Írta: MZ , Dátum: 2007-03-20






ALMAF