A Beauty Forum Hungary 2007 április 28-29-én lesz

A Beauty Forum Hungary szakkiállítás és vásár, vagyis a BEAUTY, 16. születésnapján a hagyományokhoz képest új helyszínen és új időpontban várja a szépségszakma képviselőit.


Idén áprilisban!

BeautyA Beauty Forum Hungary szakkiállítás és vásár, vagyis a BEAUTY, 16. születésnapján a hagyományokhoz képest új helyszínen és új időpontban várja a szépségszakma képviselőit. A tavalyi évhez hasonlóan 150 - rekordszámú - kiállító, állásbörze és tanfolyamok, valamint egy szépségszalon áll a közönség szolgálatában. De nem maradhat el a rangos sminkmesterverseny, a Make-up Magyar Kupa sem, ahogy lesz Nail Design Magyar Kupa - kezdő és profi kategóriában - és Műkörömdíszítő Bajnokság is.Új helyszínen

A 2006. őszi Beauty és Spa kiállításhoz hasonlóan a Syma Sport- és Rendezvényközpont új csarnokában, április 28–29-én kerül megrendezésre a szépségszakma legrangosabb hazai fóruma, a BEAUTY. Az új kiállítási helyszín az eddigieknél korszerűbb és tágasabb – méltó a rendezvény méretéhez, látogatóinak és kiállítóinak számához, illetve a széleskörű szakmai programkínálathoz.

Idén áprilisban kerül megrendezésre a BEAUTY, mert ...

- így a nagy nemzetközi düsseldorfi, bolognai tavaszi trendbemutatókat követően a magyar szakmai közönség hamarabb kap lehetőséget az idei újdonságok megismerésére

- a kiállítás során kezdődő üzleti együttműködéseknek a nyári szünet előtt több idő jut a végleges lebonyolításra

- a kiállításon megvásárolt termékek felhasználására több idő marad a nyári visszafogottabb forgalom előtt

- a kozmetikus tanulók is részt tudnak venni rajta, mert nem ütközik a vizsgaidőszakkal

- sőt, e vizsgákra még időben beszerezhetik a szükséges anyagokat és eszközöket, s nem utolsósorban a gyakorlati tapasztalatokat

- a kiállításra látogató szakembereknek, akik eddig a hétvégi pihenőidejük rovására áldoztak a szakmai fejlődés oltárán, az idén – a május 1-i ünnep következtében a kiállítást követően két szabadnapjuk marad a tapasztalatok összegzésére, s a pihenésre

- végre nem rekkenő hőséggel küszködve kell eltöltenünk ezt a hétvégét.

BEAUTY Forum és Nailpro Szalon

Igazi unikumként az idén a kiállítás területén felépítünk egy szépségszalont, ahol Önnek alkalma lesz arra, hogy ne csak távolról, hanem közvetlen közelről, akár a saját bőrén megtapasztalva ismerhesse meg a legújabb termékeket és kezeléseket.

Emellett tanfolyammal és állásbörzével is állunk mind a kiállítók mind a látogatók rendelekzésére, hogy a szolgáltatást kínáló és igénybe vevő partnereink megtalálják a számukra kedvező ajánlatot.

Szakmai programok

A Meeting Point 300 férőhelyes nagyszínpadán naponta több százan követhetik figyelemmel a 2007. tavaszi szezon újdonságait kozmetikai, smink és spa, valamint wellness témában a nagyszínpadi előadásokon.

A rendezvény kiemelkedő eseménye a Make-up Magyar Kupa, melynek döntőjébe 7 kvalifikált induló válthatja valóra a „Kelet találkozása Nyugattal” téma elképzelését.

A 2006-os évhez hasonlóan két szinten (kezdő, profi) és ezen belül is két kategóriában (tipes, épített) lesz eredmény hirdetve a műkörömépítők között. Magyarországot Münchenben a European Masters’ Award Nail Design® Európa-bajnokságon a Profi Kupa két győztese képviselheti.

A hagyományoktól eltérően 2007-ben tavasszal a Beauty Forum Hungary-n kerül megrendezésre IV. Műkörömdíszítő Bajnokság. A Make-up Magyar Kupához hasonlóan a "Kelet találkozása Nyugattal" témában fogják összemérni tudásukat a versenyzők.

Beauty Forum Hungary 2007 díjak

A Health and Beauty Business Media Kft. által alapított Beauty Forum Szakmai díjjal a szervezők köszönetet mondanak a szépségiparban kemelkedő tevékenységet folytató személyiségeknek, akik munkásságukkal hozzájárultak a hazai szakma fejlődéséhez. Idén először tavasszal is átadásra kerül ez a szakmai díj.

Mivel a kiállítók évről-évre egyre látványosabb, nemzetközi színvonalú standokkal jelennek meg a rendezvényen, ezzel pedig a látogatók megnyerésén túl versenybe szállnak a Legnépszerűbb Beauty Stand cím megszerzéséért is. A látogatók szavazatai alapján a mostani kiállításon is kihírdetjük a díj nyertesét.

A legtöbb szakmai látogatót meghívó, így a Legaktívabb Beauty Kiállító címet az idén is a Beauty Forum értékes díjakkal jutalmazza.

Forrás: BEAUTY


Írta: Darnyik Szilvia , Dátum: 2007-04-21


ALMAF