Hajtó Adrienn modell, a vm Supermodel 2007 modellverseny győztese

A tüzes szemű, barna lányzó a Valentine Model Management legújabb felfedezettje, az országszerte hirdetett modellverseny, a vm Supermodel 2007 abszolút győztese.


Hajtó AdriennNesze neked Kate Moss!

A tüzes szemű, barna lányzó a Valentine Model Management legújabb felfedezettje, az országszerte hirdetett modellverseny, a vm Supermodel 2007 abszolút győztese. Nemcsak szépsége, fiatalsága irigylésre méltó, bizonyára sokunknak fáj a foga arra a tízmilliós modellszerződésre is, amely az égimeszelő reménység tarsolyában lapul. Bizony, Adrienn belépője már megvan, így az út, mely Kate Moss-ék nyomában egyenest a nemzetközi modellkarrier felé visz, sem lehet, oly rögös. Adrienn láttán sokáig haboztam, a mostanában egyre inkább csak botrányairól ismert Kate Moss helyett, ne válasszak-e számára inkább mégis csak másik, előremutatóbb, pozitívabb hasonmást, példaképet. A soproni származású, szűk- és halk szavú lányzó törékenysége azonban kikívánta a rokonítást, bár a magam részéről, modern My fair ladynek is nevezhettem volna.. Intro

Hajt Adrienn A mindssze tizenht ves szpsg, egyelőre mintha mg tartana a „mamelukoktl”. Persze gy van ez helyn, egy fiatal, fotogn lnynak a kezdeti flsz is jl ll, csak aztn tudja levetkőzni. Na de, ha valakit, Adriennt igazn erre is kpesnek tartjuk. s nem csak mi, fotogn alkatra, kifejező tekintetre mr a divatvilg csszrai, a prizsiak is felfigyeltek.

Sajt bevallsa szerint ugyan mg szoknia kell a kifutt s a divatknyvnek sem rtana egy kicsit megizmosodnia, mielőtt nekivg a nagyvilgnak, de aztn mr tnyleg semmi sem llthatja meg, hogy fj szvvel bcst intve a divattervezsnek, a top- s szupermodellek dzsungelben is megmutassa, nemcsak egy modellversenyen, mindig, minden krlmnyek kztt megllja a helyt!

Sopronbl jttem, hres mestersgem cmere…

MZ: Divattervezst tanulsz egy soproni szakiskolban. Hogy jtt az tlet, hogy itt tanulj?
Hajt Adrienn:
Igen, a soproni Handler Nndor Szakkpző Iskolban tanultam, de sajnos iskolt kellet vltanom, mert itt nem lehetek magntanul. Igazbl sokat nem tudtam a szakmrl, csak tbbek kztt ezt is megjelltem, s szerencsre ide vettek fel, mert aztn nagyon megtetszett.

Hajt AdriennMZ: Mirt pp a divattervezs, esetleg a csaldodbl sztnztt valaki, aki divattal foglalkozik?
HA:
Nem igazn sztnztt senki, igaz, van olyan rokonom aki itt vgzett, de ő sem dolgozik a szakmjban.

MZ: Most, hogy megnyerted a vm Supermodel 2007 modellversenyt, mi lesz a sulival? Folytatod, vagy sznetelted kicsit?
HA:
Szneteltetni nem tudom s magn tanul sem lehetek ebben az iskolban, gy iskolt vltok, mert le szeretnk rettsgizni. Esti iskolba jrok majd, negyedvente pedig vizsgzom.

Kezdők szerencsje?

MZ: 17 vesen neveztl a vm Supermodel orszgos tehetsgkutatjra. A szleid nem fltettek a modellplytl?

HA: Termszetesen fltettek, de azrt mindenben tmogattak s segtettek. Mg gy is, hogy a verseny előtt nem is igazn tudtk mivel jr ez pontosan.

MZ: Mi motivlt, hogy elindulj a versenyen?

HA:
Egy modellkpző tanfolyamra jrtam Sopronba, az oktatnk vitt el minket a castingra.

Hajt Adrienn MZ: Előtte indultl mr ms versenyen is, vagy ez volt az első nevezsed?

HA:
Nem mg soha, tulajdonkppen ez volt akkor az első castingom is.

MZ: Modelltanfolyamra is jrtl, hogy rzed, az ott tanultak segtettek abban, hogy megnyerd a versenyt? Ajnland msoknak, hogy jrjanak ilyen tanfolyamra?
HA:
Igen, Sopronban iskolai divatbemutatn rszt vettem mr, tulajdonkppen a felkszlsek alatt az oktatnk, aki nhny kisebb divatbemutatra is magval vitt, mondta, hogy rdemes lenne ezzel foglalkoznom. Aztn elkezdtem jrni egy soproni modellkpző tanfolyamra, ahol szp tartst s kifutmozgst gyakoroltuk. Az itt tanultak is segttetek, de rengeteget tanultam a tbor alatt is.

stksknt robban!

MZ: Otthon hogy fogadtk a győzelmed? Mit szltak a 10 millis modellszerződshez?
HA:
rltek neki, annak ellenre, hogy nem igazn tudtk mit is nyertem, s mi vr rm. De amikor Pethő Blint, a modellgynksg menedzsere elmondta, mit is jelent pontosan ez a 10 millis szerződs, akkor mr egy kicsit elkezdtek flteni.

MZ: Mit jelent szmodra ez a dj, fel tudtad mr dolgozni, mivel jr tulajdonkppen?
HA:
Nagyon rlk, hiszen ez egy nagy lehetősg, amivel lni is fogok, ha mr gy alakult. A magam rszről, azt hiszem mr feldolgoztam. Most mr csak fel kell kszlnm az első tra, amit nagyon vrok.

Hajt AdriennMZ: A dntő leforgsa ta, milyen megkeressek rtek mr, kikkel s hol dolgoztl egytt azta?
HA:
Budapesti divatbemutatn voltam azta, ahol hazai divattervezők ruhit mutathattuk be, s most kaptam meg egy fotzst a GLAMOUR magazinnl.

MZ: Mennyire vagy elgedett az gynksgeddel? Miben nyjtanak segtsget szmodra?
HA:
Teljesen elgedett vagyok az gynksggel, nagyon emberkzpontak s segtőkszek. rlk, hogy ehhez az gynksghez kerltem.

MZ: Mikor s hov msz klfldre, milyen munkk vrnak rd a jvőben?
HA:
Szeptember 21-n megyek előszr Bangkokba, 2-3 hnapra, de mr kaptam felkrst Athnba s Prizsba is, de oda majd csak akkor mehetek, ha erősdik a knyvem s kicsit belerzdok ebbe az egszbe. Kicsit flek, de mr vrom, hogy utazhassak s tapasztalatot gyűjtsek.

Do you speak…?

MZ: Hogy llsz az angollal?
HA:
Heti hromszor jrok angolra, szerencsre egy nagyon j tanrt talltunk, szvesen jrok hozz, hisz valban meg szeretnm tanulni a nyelvet.

MZ: A fotzst vagy a divatbemutatt rzed magadhoz kzelebb?

HA:
A verseny alatt voltak az első fotzsaim, kicsit szokatlan volt, de tetszett. Viszont a verseny alatti divatbemutat előtt iszonyatosan izgultam, de hl' istennek aztn az is hamar elmlt, vgl is jl reztem magam. Azt hiszem, ezt kicsivel kzelebb rzem magamhoz.

Hajt AdriennMZ: Mire gondolsz, amikor fotznak?
HA:
Nincs tl sok tapasztalatom de taln arra, hogy prbljam kihozni magambl azt, amit a fots gondol, hogy a vgre jk legyenek a kpek s elgedett legyen.

MZ: Mekkora szerepet jtszik letedben a sport? Odafigyelsz-e az egszsges tpllkozsra, vagy klnleges praktikid vannak, amivel formban tartod magad?

HA:
Nem vagyok az a kifejezetten sportos alkat, nem sportoltam mg gy komolyabban semmit. De igyekszem egszsgesen tpllkozni, szerencsre szeretem s sokszor eszem gymlcsket s zldsgeket. Klnleges praktikim pedig nincsenek.

MZ: Mit szeretsz magadon a legjobban, esetleg van-e olyan testrszed, amivel elgedetlen vagy?
HA:
Persze mindig van valami, amivel elgedetlen vagyok, s olyat se tudnk mondani, amit nagyon szeretek magamon.

„J’adore Dior”

MZ: Kedvenc hazai s klfldi divattervezőid?
HA:
gy nagyon nincs kedvencem, de a vilgmrkk kzl klnsen tetszik pldul Fendi s Dior. Magyarok kzl nem tudnk kedvencet mondani, nagyon sok j van.

MZ: Klfldi, hazai modellek kzl kikre nzel fel, kiknek ismered el a munkssgt?
HA:
Klfldi modellek kzl Gemma Ward, s Lily Cole a kedvenceim, hazai modellek kzl, akik a Valentine-nl vannak s elismerem őket, felnzek rjuk az Imola, Anik s Anna.

MZ: Mennyire kveted a divatot? Milyen divatlapokat vsrolsz rendszeresen?

HA:
Igyekszem kvetni a divatot, de azrt nem viszem tlzsba, a GLAMOUR magazin az, amit lltalban megveszek.

des semmittevs…

Hajt AdriennMZ: Mivel tltd a szabadidődet, mi a hobbid?
HA:
Szabadidőmben szeretek a bartaimmal, bartnőimmel lenni s velk beszlgetni, bulizni satbbi, de ha marad r időm, szeretek mg rajzolni s olvasni is.

MZ: Bartaid, bartnőid, hogy fogadtk a győzelmed? Szerinted/szerintk vltoztatott-e rajtad a siker?
HA:
Azt hiszem, rltek neki, br annak nem, hogy sokat leszek klfldn s gy keveset tallkozunk majd. Szerintem nem vltoztam s msok sem utaltak erre.

MZ: A dntős lnyok kzl, azta tartod valakivel a kapcsolatot, szlettek maradand bartsgok?
HA:
Ha annyira tartsan nem is, a tvolsgok miatt, de mindegyikkel jban vagyok, azt hiszem.

MZ: s a soproniak, hogy fogadtk a győzelmed? Most mr lpten-nyomon megismernek, leszltanak, vagy nem vettl szre ilyen vltozst?
HA:
Sokan gratulltak, rengeteg zenetet kaptam s mind pozitvan vlekedtek a győzelmemről, ennek nagyon rltem. De azrt leszltani nem szltanak le, vagy ilyesmi.

MZ: Most mr biztos, hogy modellknt folytatod a ksőbbi plyd, vagy azrt, mg a divattervezs is rdekel? Terveztl mr magadnak valamit?
HA:
Most mr igen, a modellkedssel fogom folytatni, de nem szvesen hagyom ott a sulit s az osztlytrsakat, ők nagyon fognak hinyozni. Mg csak most tanultam volna igazn a divattervezst, gyhogy mg nem terveztem magamnak semmit.

Hajt AdriennMZ: Kifutn kvl a szoknyt vagy a nadrgot kedveled inkbb?
HA:
Mindkettőt szvesen hordom, de taln a nadrgot tbbszr, gyhogy inkbb ezt mondanm kedvencemnek.

Előre, akr kopaszon is!

MZ: Ha azt mondank, egy fot/reklmfilm stb. kedvrt meg kellene vlnod hossz hajadtl, igent mondanl? Mennyire vagy bevllals, a munka rdekben megteszed, amit krnek?
HA:
Ha az gynksg is beleegyezne, akkor n is igent mondank. Mg nincs tl sok tapasztalatom ilyen tren, de remlem, hogy a ksőbbiekben nem lesz gond a hozzllsommal.

MZ: Elkszlt mr a portfolid?
HA:
Igen, mr elkszlt, Zslyomi Norbert ksztette. A fotzs alatt jl reztem magam s a kpek is jl sikerltek.

Hajt Adrienn, modell portfli foti

Tovbbi cikkek a tmban:
A vm Supermodel 2007 dntőjn jrtunk (jnius 16.)

Tovbbi fotk a tmban:
Hajt Adrienn (Adri) vm Supermodel 2007 modelltbor foti
A vm Supermodel 2007 dntőseinek 'ilyen volt, ilyen lett' foti
Fotk a vm Supermodel 2007 dntőről

Szavazs a tmban:
Szerinted ki legyen a vm Supermodel 2007?


Írta: MZ , Dátum: 2007-09-12


ALMAF