Az International Fashion Show 2007 vasárnapi bemutatóján jártunk (október 28.)

Az International Fashion Show 2007 zárónapján, 2007. október 28-án, a Show-Room Rendezvényház és Élményközpontban bárki megtalálhatta a magáét


Márton-Végső 2007Aszfalttól a márványpadlóig

Az International Fashion Show 2007 zárónapján, 2007. október 28-án, a Show-Room Rendezvényház és Élményközpontban bárki megtalálhatta a magáét: kit Luu Anh Tuan citrommal kombinált feketéi, kit az Eclectick termópulcsijai, kit az Aquanauta kis feketéi vagy az Invite Concept bőr és kötött kelméi nyűgöztek le. A Márton-Végső tervezőpáros pliszírozott, flitteres egyberészesekkel köszöntötte a telet. Végül sci-fi lakkbőr kabátkákat kaptunk a horvát Hippy Gardentől, majd lingerie vonalú muszlinruhácskákat a brit Louis de Gamatól.



Intro

Miután az ember lánya gyorsan igazolta magát a földszinti hoszteszeknél, nyakába is kaphatta az emeletet, hogy odafönt aztán, egyelőre legalábbis, a műteremlakásnak beillő, modern enteriőrben gyönyörködjék. Az óriás üvegablakokon át beszüremlő éjszakával dacolva designos, szőlőfürtre emlékeztető, ezüstlapocskás csillárok ontották magukból a fényt, hogy nemcsak a plexilapos kifutó, a sötét és kávébarna fotelkék is kedvükre mártózhattak a világosságban.

Aki korainak találta elfoglalni hívogató helyét, az a bárpult finom koktéljaival vigasztalódott, vagy az asztalokra szórt prospektus halom alján kotorászott,  az általa legmarkánsabbnak vélt tervező szórólapja után kutatva. A nézőtér VIP soraiban a Crystal bájos énekesnője, a tömegben Bódi Sylvi tűnt fel.

Street fashion

Első ízben a street fashiont képviselő fiatal tervezők vonultatták kifutóra leleményes pret a porter kollekcióikat, a sort Luu Anh Tuan nyitotta, aki ez alkalommal 2008 tavasz/nyári fiú kollekciójával  kápráztatta el az International Fashion Show közönségét.

Luu <a href='/anh-tuan.html' title='Anh Tuan'>Anh Tuan</a> 2007MZ: Mi inspirálta a fiú kollekciót?
Anh Tuan:
Amit ma láthattunk, az a következő évi, a 2008 tavasz/nyári kollekció. Nem valamifajta komoly meggondolásból jött, egyik reggel fölkeltem és akkor elkezdtem csinálni, mert kíváncsi voltam, mennyire tudok férfi öltözékeket tervezni. Talán azért jött ez az egész mélyen a háttérből, mert nem találok magamnak ruhát.

Az urak fekete, szürke, tyúklábmintás, enyhén lógó ülepű bermudákban vagy  épp klasszikus, hosszú pantallókban rótták a kifutóhosszakat, szürke V kivágású pulcsit vagy rendhagyó módon, élénk citromsárga atlétát viselve. Az anyagmanipulációs kísérleteiről elhíresült tervező természetesen ezúttal sem nélkülözte a bőröket, kockamintás, paszpólos bőrkabát vagy minden tekintetet magára irányító ezüst dzseki is született a szeretett anyagból, nem beszélve az alkalmi és utazótáskák özönéről, melybe feminin dzsigolóink úgy kapaszkodtak, mint legféltettebb kincseikbe.

MZ: Volt egy sportos és egy elegánsabb vonala is a ruháidnak…

AT:
A kollekciót két részre osztottam, valóban volt egy elegáns és egy sportos része, tudatosan próbáltam úgy tervezni, hogy az elegáns menjen a sportossal is, és meg fordítva is, emiatt használtam a szürke és fekete mellett a citromsárgát. Hisz ez mégiscsak egy férfi kollekció, érezni kell a férfiban a frissességet, az energiát, a lendületet. A citromsárga szín számomra egyben a fiatalság jelképe is, nyilván van más szín is, amivel ezt ki lehetne fejezni, de a szürke és a fekete mellett ezt találtam indokoltnak.

MZ: Nemcsak nadrágot, inget, atlétát, mesés táskákat is álmodtál a férfiaknak!
AT:
A ruhák mellett készítettem még kiegészítőket is, táskát, különböző méretben. Láttunk utazótáskát és alkalmi táskát, ezeket a tervezés alatt próbáltam úgy létrehozni, hogy minden élethelyzetben alkalmasak legyenek, akár egy konditeremben, akár egy irodában. Úgy gondolom, sikerült úgy megterveznem őket, hogy amellett, hogy ilyen nagyformátumú táskák, nem lógnak ki a kollekcióból, abszolút erősítik az öltözéket.

És nemcsak a táskák erősítették az öltözékeket, a többi kiegészítő is abszolút helyén volt, az ezüst dzsekihez ezüst öv dukált, a szürke szereléshez ezüstcipő, a tiszta fekete monotonitásába a fehér csuka lopott mozgalmasságot. A tavaszi Wella Fashion Show fiatal divattervezőjének kikiáltott úriember ezúttal is bizonyította, érdemes a kitüntetésre, igaz, ezúttal az urakat buzdította, tessék, most már nincs több kifogás, lehet választékosan öltözködni!

MZ: Kedvenc darabod?
AT:
Kedvenc darab? Volt. Egy bőrdzseki, a legelső ruhadarab, amit elkészítettem. Tulajdonképpen az lett a vezérfonal, a fő inspiráció, arra építettem az egész kollekciót. A bőrdzseki attól különleges, hogy a bőr darabkák fel vannak négyzetelve és össze vannak cikk-cakkolva, ezáltal létrejött egy ilyen négyzetekből álló bőrfelület, ami a táskákon is látható, nyilván más technológiával és más anyagból készültek, de ugyanazt a hangulatot adják vissza. Ugyanezt a mintát használtam föl, az elasztikus anyagoknál, meg a nem elasztikusaknál is.

MZ: A jövőben továbbra is erősíted a női vonalat vagy most maradsz inkább a férfi kollekciónál?
AT:
Jövőre párhuzamosan fogom csinálni a fiút és a női kollekciót is, hiszen ez még csak az első kísérlet volt. Visszajelzések nyilván lesznek, de a legfontosabb visszajelzés számomra a vásárlók visszajelzése, ami szerintem az első kollekció után még nem biztos, hogy megmutatkozik. Persze remélem, hogy kellemesen fogok csalódni. Vagy nem is csalódni, mert csalódni nem fogok, meglepődni.

MZ: Bemutatók?
AT:
Mivel idáig önálló bemutatóm még nem volt, emiatt jövő tavasszal a női kollekciót szeretném önálló bemutató keretében bemutatni.

Eclectick

Eclectick 2007 Mit tesz Isten, folytatva a sort, Farkas Edina (Eclectick) is férfi darabokkal kezdte divatbemutató-blokkját, a teremtés koronái fehér-barna-narancs osztású termó pulcsikban sorjáztak a kifutóra. A barna-narancs színkompozíció az Eclectick sportosan elegáns hölgyvonalára is rányomta bélyegét, a geometrikus motívumokkal ékített ruhákat fehér térdzoknival, narancsszínű övvel viselték a modellek, de ahogy tapasztaltuk, a hideg napokon bizony egy narancsgombos, barna szövetkabátka is jó szolgálatot tehet.

A narancsokon túl a klasszikus piros-fekete-fehér kompozíciók is helyt kaptak a kollekcióban, legyen az egy emberfejtől ékes pulcsi az urak esetében, vagy egy piros harisnyával viselt, szürke kockás bő szoknya, a hozzáillő kockás gallérú, piros masnis, fekete kabátkával a hölgyekében. Egyszerre retro és hipertrendi a piros kockás tweedkabát is, melyet az ötvenes, hatvanas éveket idéző, fekete-fehérben úszó, méretes gombocskák tesznek játékossá. Kakas vagy rénszarvas? – mindkettő randevúzhat a férfiak szemre is meleg, kényelmes pulóverein.

Aquanauta

Aquanauta 2007MZ: Mi inspirálta az Aquanauta ruhákat?
Pallai Bernadett:
Az itt bemutatott kollekció részint a klasszikus női ruhákon alapult, tehát a kosztümön, a kis feketén, a hétköznapi ruházatból indultam ki, de azért próbáltam a bolti termékeinkhez igazítani őket, olyan kiegészítőkkel vagy megoldásokkal variálva, amik egy kicsit különlegesebbé varázsolják az öltözéket.

Pallai Bernadett hölgyekre álmodott kollekciójában valóban főszerep jutott a kézműves technikákat igénylő megoldásoknak, lásd a fekete kabátka zöld tűzését, vagy a klasszikus, bő aljú kis feketék finom, átlátszó tüll betéteit. Az ugyancsak sötét kosztümös-szoknyás együttesekbe a padlizsán harisnya visz lendületet, az enyhén bő fazonú, szürke szövetnadrág a hozzá passzított bokacsizmával viselője fejedelmi lábait állítja középpontba.

MZ: Mint egy merészen citromsárga harisnya, vagy egy impozáns derékfűző…
PB:
Nagyon szeretem a színeket. Most a trendekben is megtalálható a fekete és nagyon sok szürke, ezek mellett viszont a nagyon élénk színek is, amikkel feldobják ezeket a sötét árnyalatokat. Nekem ez nagyon tetszik és mivel mindig is jellemző volt az Aquanauta stílusára a nagyon színes világ, ezért próbáltam néhány dolgot belelopni az új kollekciókba a hagyományokból, a motívumokból  is.

A végig patentos bőrbricseszhez, piros ék alakú motívumokkal díszített, rövid ujjú, filces felsőrész dukál, a zöld kabáthoz kék fuszekli. De szabad az élénk citromsárga is, mely a derékfűzővel csinosított lila ruhácskához, igazán kitűnően passzol.

MZ: Kedveled a színeset, mégis feketében vagy!

PB:
Személy szerint nagyon kedvelem a feketét is, szerintem viszonylag jól is áll mindenkinek és úgy gondoltam, ez talán most az alkalomhoz is illik. Mellesleg mivel most nagyon sokat dolgozom, így nagyjából azt vettem fel, ami tiszta volt – nevet.

MZ: A közönség legközelebb hol találkozhat az Aquanautával?
PB: A közeljövőben nem tervezünk semmit, viszont hogyha ennek a rendezvénynek lesz folytatása, akkor valószínűnek tartom, hogy ott újból megjelenik az Aquanauta. A tavaszi rendezvényen is részt vettünk, nagyon kellemes élmény volt, azért jöttünk most is.

Invite Concept

Invite Concept 2007 Ami azt illeti, a Street Fashion bemutatóblokkot záró Szatmári Judit – Szerencsés Gabó tervezőpáros is kitett magáért. Kaptunk télies, fehér, puffos ujjú kabátkát, hátul masnis, elől kényszerzubbonyt imitáló, avagy keletiesen átlapolós bőr felsőrészt - kinek, hogy tetszik -, barna, bő nadrággal kombinálva,  a nyarat pedig a szellős, lila muszlinruhácska hivatott visszaidézni, has tájékon izgalmas vágásokkal, anyagcsomózásokkal tarkítva.

MZ: Mi jellemzi az Invite Concept ruháit?
Szatmári Judit - Szerencsés Gabó:
Egy nagyon finom, nagyon jó minőségű és nőies kollekció elkészítésére törekedetünk, ezzel együtt nem a megszokott vonalakkal. Mindig a formai megoldások azok, amik dominálnak, nem a konfekció elvei szerint működünk. Próbálunk egyéni utakat keresni, szabásban, formavilágban, talán mondhatjuk is, hogy az a világ, vagy koncepció, ami minket jellemez, kicsit egyéni Magyarországon, mert az egyedi darabokra és tényleg a magas minőségre helyezzük a hangsúlyt. Fontos az is, hogy nem maradtunk meg csak a textileknél, van kötött vonalunk és bőr vonalunk is, ami általában nem jellemző, itthon kevésbé valósul meg. Judit a kötött dolgokban, Gabó meg a bőrben érvényesül – veszik át a szót egymástól -, nálunk ez szerelem, aminek a találkozási pontja a textil, amit a legszélesebb körben használnak fel az emberek, ha öltözködésről van szó. Ez a két anyag úgymond macerásabb, nehezebb, de az alapanyag beszerzéstől a kivitelezésig ad is egyfajta különlegességet a kollekciónak.

Nemkülönben a technikás truvájok, amilyenek a fonásokkal gazdagított bőr felsőrészt jellemezték, vagy az esküvői ruhának is beillő hófehér ruhácska papírfinomságú tüll szalagjait, fodrait. De említhetnék az elől, hátul nyitott, világos kabátkát is, melyet mintha csak rózsarátétek díszítenének.

MZ: Mióta dolgoztok együtt?
SZG:
A diplomamunkánk óta, ami hasonló felfogásban készült. Akkor döntöttük el, hogy közösen indulunk el ezen a pályán, hiszen minőségben is ugyanazt képviseljük, hasonló nőies vonalakat célzunk meg, hasonlóan nem az eladás és a konfekcionális vonal érdekel bennünket, hanem valami különleges nőies és egyedi vonalat szeretnénk képviselni, nem feltétlenül olyat, ami piacorientált, hiszen ez takarja azt, hogy ez egy szerelem, amit persze jó lenne átfordítani megélhetésbe, de tényleg a szerelem az, amit szeretnénk kiélni, minden lelkesedést beleadva a kollekciókba.

MZ: Keveritek is egymás ruháit a kifutón, vagy markánsan elválik a Szatmári és a Szerencsés „vonal”?
SZG:
Ebben a kollekcióban mind a két vonal megvolt, csak az én öltözékem és csak Judit öltözéke is, de azért találkozási pontokat is lehetett találni, igyekeztünk egyesíteni a ruhákat. A jövőben természetesen jobban fognak keveredni, illetve már a tervezési vonalban is. Az új kollekciónknál, ami most készül, már teljesen együtt képzeltük el a koncepciót, én is beleszóltam a kötött részbe, Judit is a bőr részbe, innentől fogva most már szervesen együttműködünk, ami meglepően könnyen megy.

MZ: Mikor láthatjuk az új kollekciótokat?
SZG:
A bécsi közönség fogja látni hamarosan, november-december tájékán, az egy kicsit anyagi forrásnak készül, kicsit konfekcionálisabb, ugyanakkor mégis munkás, finoman kidolgozott, igényes megoldásokkal telített. Természetesen lesz tavaszi-nyári kollekciónk is, amit a közönség reméljük tavasszal ugyanitt, az International Fashion Show keretében láthat.

Márton-Végső

Márton-Végső 2007 Ahogy az már csak az est vezető tervezőihez illik, Márton Rózsa és Végső Gizella sem kímélte érzékeinket, pliszírozott csodák vagy kámzsás-kapucnis egyberészesek? – hölgyeim, szabad a vásár.

MZ: Mi ihlette a mostani kollekciót?
Márton Rózsa:
Az alkalom ihlette, az, hogy egy ilyen laza kis alkalmi kollekciónak indult, aztán azt artdeco jegyeivel dolgoztunk és a csillogással és egy kis őrülettel – nevet.
Végső Gizella:
A húszas évek gengszter klubja kis sportos anyagokkal meg elemekkel keverve, ez a kapucnis-kámzsás irány, mondjuk a húszas években is megvolt, csak most sportos anyagokkal vegyítettük a flitterest meg a  hernyósantungot. Szóval ilyen nagyon drága meg nagyon sportos anyagokkal dolgoztunk egyszerre, kis műanyag öv a santungruhán, meg ilyesmik.
MR:
A fémszálas hernyósantung ruhán – ez konkrétan így szól. Amúgy a kontrasztokra szeretünk építeni és itt is kevertünk jó néhány kontrasztot, például színben is. Vagy ott a csillogás, hogy csillog a flitteres ruha, de mégis eltakartuk egy organzával. Szóval szeretjük most ez a pazarlást.

MZ: Rengeteg pliszírozott költeményt is felvonultattatok!
MR:
Igen, hát ez is egy retro élmény, anyáink jártak pliszírozott ruhában, meg mi még ilyen úttörő, kisdobos korunkban, ez ennek az időszaknak egy visszacsengése.

A pazarlást szemmel láthatólag a közönség is élvezi. Már az elsőként felvonultatott pliszírozott aranyruhácskát is taps üdvözli, a darab látványosságát emeli szabása, elől rövidebb, hátul hosszított fazonú. A mintha szélfútta, tupírozott frizurás modellek lábán egybe talpú aranycipők csillognak, tovább fokozva a fokozhatatlant. A zöld mini ruhán nyaktól térdig tüllcsík kanyarog, az arany költeményekhez térdig lógázó, vastag lánc dukál, de ami a kiegészítőket illeti jöhetnek a brossok is, formázzanak akár, no nem kígyót, békát, jobb lesz megelégednünk a napimádó gyíkokkal.

MZ: Kedvenc darabok?
MR:
Több is volt, úgy a fele a kollekciónak. A pliszírozottakat nagyon élveztük csinálni, meg a kámzsás-kapucnis dögöket is szeretjük. Ezt a kis keleti bevegyítést a ruhákban, de a pliszírozott nyert, azt szerettük tekergetni-csavargatni, meg az volt most az új anyagélmény.

Kedvencünk nekünk is sok van. Kiragadhatjuk a hagymafazonú, pánt nélküli ezüst ruhát, melyet hátul masniba torkolló, barna öv szegélyez, vagy említhetnénk az empire fazonú, mell alól bővülő, pliszírozott zöld remekeket is, nem felejtve a flitteres ezüstöt, melynek látványát a pliszírozott mini uszály, a hüllőbross és az egybe talpú ezüst topán is csak tovább emeli. Elragadó a barna nagyestélyi is, pliszírozott boleróval, a denevérujjú kezeslábas, melyet ezüstflitteres kámzsával, napszemüveggel viselnek a kifutóra vonuló modellek.

MZ: Legközelebb mikor és hol találkozhat veletek a közönség?
MR:
Lehet, hogy tavasszal. A következő Fashion Shown biztos, mert imádom, hogy zajlik ez az esemény, nagyon üdvözöljük, nagyon örülünk, köszönjük a szponzoroknak is, meg a szervezőknek, hogy ezt megszervezik és előteremtik, mert nekünk erre nincs energiánk, hogy pénzt és mindent összeszedjünk egy ilyen történethez. Ömlik belőlünk a hála! - nevet.

Persze aki a testhezálló fazont szereti, a kezeslábasokon túl is megkapja a magáét, a sztreccses ezüstruhát, földig érő, pliszírozott boa ékíti. A finálé előtt szinte magunk is kötelezőnek érezzük a villanyoltást, a sötétség persze csak másodpercekig tarthat, a kitörő taps, Márton Rózsát és Végső Gizellát élteti, no meg a nyomukban felvonuló huszonnégy modellszépséget, akik csípőriszától a kacsintásig, amit csak lehetett, beleadtak a produkcióba.

MZ: Esetleg már a tavaszi kollekció formavilága is megszületett?
MR:
Most alszunk rá egyet és aztán majd beszélünk róla. Azt hiszem, a pliszírt még egy darabig csavargatjuk, maradnak a metáljátékok is, és lesz minden, ami addig szembe jön és felizgat.

A legjobb ifjú hazai és a külföldi finálé

A 2007 Ősz Fiatal Tervezője díjat <a href='/hegedus-zsanett.html' title='Hegedűs Zsanett'>Hegedűs Zsanett</a> (AIAIÉ) kapta Az est fénypontjainak számító, külföldi designerek színre lépte előtt, a szervezők sort kerítettek a Wella 2007 Ősz Fiatal Tervezője díj átadására is. Az International Fashion Show-n a Wella által alapított díjat Hegedűs Zsanett kapta, az AIAIÉ döntően fémmel kombinált kreációinak elismeréseként, melynek értelmében a tervezők gyöngye az őszi zágrábi és prágai divathéten is bemutatkozhat.

A díjkiosztó ünnepség után elsőként az Angliából érkező Louis de Gama kollekcióját csodálhattuk meg, megannyi fekete-fehér, zöldben, szürkében pompázó muszlinkölteményt. A lingerie vonalú, babydollt formázó remekeket széles övvel viselték a rockra zúzó, lófarkas, szemhangsúlyos sminkben lépdelő modellek. Ami a kiegészítőket illeti, Louis de Gama a cipőkre is hatványozott figyelmet fordított, a lakkbőr bokacsizmán túl, igazán izgalmasan, a hipertrendi, nyitott orrú, hosszú szárú, lábszárhoz feszülő darab hatott.

Louis de Gama 2007 Gama ujjatlan mini ruháinak a háton futó, áttört csipkebetétek adják meg a maguk bukéját, a rövid ujjas költeményeknek a finom gallérok, a fekete-fehér kreációnak a felemás szabás, az elől rövid, hátul hosszított fazon. Az empire szabású ruhácskákon túl, megjelentek a csípőre ejtett fazonok is, fekete-fehér fodorral. Kaptunk merész, hasnál vágott, felül csipkés költeményt, ahogy az angol tervező arzenáljában  felvonult a feledhetetlen cicanadrág is. Hozzá fehér muszlinalj, öv és hátul masnis fekete bőrmellény dukál a lá Gama. De félre minden beidegződéssel, prüdériával, mutatós lehet egy magasan záródó modell is, pláne, ha hófehér ruhácskánkat felül csupa habkönnyű csipke alkotja.

Egyszerre rockosak és romantikusak a többrétegű, csíkos muszlinruhácskák, akár a szürke-feketét, akár a zöld különböző árnyalataiban úszó darabot választjuk. Nem kevésbé figyelemfelkeltőek a ruhácskának beillő, harisnyával passzított muszlinpelerinek, pláne, ha a már fennebb emlegetett, hosszú szárú csizmával viseljük őket. Az afrikai születésű Gama, megszolgálta a tapsot!

Hippy garden 2007 A kőkemény rock után a dallamok is romantikusabbra váltanak, persze Djurdjica Vorkapic (Hippy garden) hófehér alkalmi ruháihoz nem is nagyon illenék más. A horvát divattervező hölgy impozáns szőrmepamacsokkal operál, melyből nemcsak egy ruhafodorra jut ki, a rózsaszín, empire fazonú, ujjatlan ruhácska fő alkotóeleme. Megjelenik az elől rövid, hátul földet seprő modell is, a hófehér ruha szegecsekkel ékített, nagyméretű, hófehér kézitáskáért kiált. Egyszerre vad és meglepő, de ugyanakkor mutatós a mell tájt ezüst, rózsaszín aljba torkolló alkalmi ruha is, melyet a fél vállra csapott szőrmekepp avat még dívásabbá.

A metálszínektől nem szabadulunk egykönnyen, a szürke minit és a mély hátsó vágással kialakított hosszú ruhát, ha már ősz, ezüstfalevelek díszítik. De felvonul az ezüst zsákruha is, és ha már a csillogásnál tartunk, a fekete sem menekülhet. A harisnyával viselt szikrázó lakkbőrkabát, a lakkbőr ruha, övvel, fekete, szegecses táskával kombinálva még a színpad hátterében elhelyezett füstgépet is megihleti.

Aki a nadrágot szereti, annak még mindig a magas derekút ajánljuk a lá Hippy garden, egy csinos, nőies muszlinblúzzal passzítva, biztos befutó lehet. A közönségtapsot mégis az igazán merészeknek ajánlott, flitteres lakkbőr kezeslábas vívja ki, mely az eszméletlenül vastag, istentelenül csörgő láncon vont bőrtarisznyával mutat igazán. Ha tökéletes hatásra törekszünk, a modellek példáján okulva, szemöldökünk alá, csakis öltözetünkkel harmonizálva, húzzunk ezüstcsíkot!

Fotók Luu Anh Tuan bemutatójáról a 'Street Fashion Kollekciók' közt - International Fashion Show, 2007-10-28

Fotók az Eclectick bemutatójáról a 'Street Fashion Kollekciók' közt - International Fashion Show, 2007-10-28

Fotók az Aquanauta bemutatójáról a 'Street Fashion Kollekciók' közt - International Fashion Show, 2007-10-28

Fotók az Invite Concept (Szatmári Judit, Szerencsés Gabó) bemutatójáról a 'Street Fashion Kollekciók' közt - International Fashion Show, 2007-10-28

Fotók a Márton-Végső bemutatóról a 'Vezető Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-28

Fotók a 2007 Ősz Fiatal Tervezője díj átadásáról - 2007-10-28

Fotók Louis de Gama (GB) bemutatójáról a 'Vezető Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-28

Fotók a Hippy garden (CRO) bemutatójáról a 'Vezető Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-28

Fotók az International Fashion Show két nyilt napjának backstage-éről, közönségéről - 2007. október 27., 28.

További cikkek a témában:
Az International Fashion Show szombati divatbemutatóin jártunk (október 27.)

További fotók a témában:

Fotók Konstenko Daria divatbemutatójáról a 'Fiatal Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

 
 

Fotók Papp Szilvia bemutatójáról a 'Fiatal Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók Coterie Design (Martin Krisztina, Schöff Mónika) bemutatójáról a 'Fiatal Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók a Lookrecia (Bicsérdi Ágnes) bemutatóról a 'Fiatal Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók a Hepp design bemutatóról a 'Fiatal Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók Bálint Sára bemutatójáról a 'Fiatal Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók Becski Leonóra bemutatójáról a 'Fiatal Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók az Arcana (Juhász Nóra, Závodszki Dalma) bemutatójáról a 'Minimál Kollekciók' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók Nádasdi Kati - Pazicski Miklós bemutatójáról a 'Minimál Kollekciók' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók az AIAIÉ (Hegedűs Zsanett) divatbemutatóról a 'Minimál Kollekciók' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók Marija Sindelic (SRB) bemutatójáról a 'Vezető Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók Nicolas Le Cauchois (F) bemutatójáról a 'Vezető Tervezők' közt - International Fashion Show, 2007-10-27

Fotók az International Fashion Show két nyilt napjának backstage-éről, közönségéről - 2007. október 27., 28.


Írta: MZ , Dátum: 2007-11-02






ALMAF