Górcső alatt a Sió Miss Balaton 2008 Szépségverseny döntősei (július 28.)

Plusz 10 szépséggel ünnepli 10. születésnapját a Sió Miss Balaton Szépségverseny!


Kozma VeronikaBemutatkoznak az idei balatoni sellők

Plusz 10 szépséggel ünnepli 10. születésnapját a Sió Miss Balaton Szépségverseny! Idén a normál mezőny felső korhatáránál 10 évvel idősebb, vagyis 26-35 éves korosztály jelentkezőiből 10 főt választott a szakértő zsűri a Sió Miss Balaton Plusz mezőnyébe, így a döntőn már 26 gyönyörű versenyző kápráztathatja el a siófoki Szabadtéri Színpadhoz látogatókat. Míg a normál mezőnyből 16-an versenghetnek tovább a fődíjért, egy vadonatúj Skoda Fabia-ért, amely örökre a királynőé marad, a Plusz mezőny győztese értékes HP ajándékokkal, utazással, a High Care Center Arc- és Testkozmetikai szalon egyéves kezelésével, a BKF és a Dover Nyelvi Centrum képzésével, illetve Dr. Fekete Attila plasztikai sebész felajánlásával is gazdagodik. Mindezeknek természetesen a normál mezőny királynője is örülhet a lélegzetelállító autó mellett!



Who is who?

Kanyár EdinaA missbalaton.hu portálon már a döntősök fotói, illetve rövid szöveges bemutatkozásuk mellett, a lányok hangját is megismerhetik az érdeklődök, ha a honlapon található leírás szerint tárcsázzák a 06-20-905-0616 alapdíjas információs telefonszámot. A rajongóknak lehetőségük van a lányokról készült fotók telefonos háttérképként való letöltésére, a bemutatkozó videók megtekintésén túl. Sőt, akár SMS-ben is szavazhatnak kedvenceikre, hogy biztos választottjuk legyen a Sió Miss Balaton 2008 Szépségverseny különdíjasa. A szavazás nyertese, és a szavazók közül a legszerencsésebb értékes HP nyereményeket kap.

Nemcsak szépek...

Tepedelen Tímea TülayÉrdemes nézegetni, hisz a zömében szőke korona várományosokról ismét kiderül, nemcsak szépek, okosak is. A normál mezőny bombázói közül többen a jogi karon tanulnak, vagy büszkélkedhetnek irigylésre méltó módon éppen három nyelvvizsgával. Különleges hobbijaik, operaéneklés, tánc, festés, szavatolják, hogy a tanulás dacára sem unalmasak. A mezőnyben korábbi versenyeken indult királynőjelöltekkel is találkozhatunk, például a török felmenőkkel is büszkélkedő Tepedelen Tímea Tülay-val.

Ugyanígy a Plusz mezőny versenyzőinek sincs okuk szégyenkezni! Többen sugárzó szépségű, több gyermekes családanyák, akik az élet más területein is bizonyítottak már, de karrierjük építgetése, családjuk védelme mellett még a vízisízésre, aerobicra is marad energiájuk.

A koreográfiát is tanulni kell!

A lányok július 31-én, királynőjelöltekhez méltó helyszínen, a SYMBOL Budapestben mutatkoznak be a sajtó képviselőinek. A döntős versenyzők az augusztus 8-i döntőt megelőzően egy öt napos felkészítő táborba vonulnak Siófokra, a Hotel Azúrba, ahol szakemberek készítik fel őket a döntőre, illetve mindennapos programjuk lesz például a három fellépő ruhához illő koreográfia betanulása. A felkészítő tábor utolsó napja, augusztus 8., egyben a döntő napja is, a gálaest sztárvendége Demjén Ferenc lesz! A döntő 21.00 órakor kezdődik. 
 

Forrás: Miss Balaton
Fotók:  Fotók a Sió Miss Balaton Szépségverseny 2008 döntőseiről - 2008-06-26

További cikkek a témában:

A Sió Miss Balaton szépségverseny jubileumi meglepetése!

Sió Miss Balaton 2007 szépségverseny döntő (augusztus 3.)  Mindent a Sió Miss Balaton Szépségversenyről a HazaiDivat.hu portálon
Írta: MZ , Dátum: 2010-10-12






ALMAF