A Sió Miss Balaton szépségverseny jubileumi meglepetése!

2008-ban tíz éves a Sió Miss Balaton, a sokak által legnívósabbnak tartott, leginkább mérvadónak számító szépségverseny.


Bűvös 10-es, avagy utolsó esély az érettebb korosztálynak!

Sió Miss <a href='/balaton.html' title='Balaton'>Balaton</a> jubileumi meglepetése2008-ban tíz éves a Sió Miss Balaton, a sokak által legnívósabbnak tartott, leginkább mérvadónak számító szépségverseny. A verseny szervezői az elmúlt évben, a főtámogató Sió 30. születésnapját ünnepelve, a hazai szépségversenyek világában egyedülállónak számító újdonsággal rukkoltak elő. A Sió ’77 Miss Balaton mezőnyét a tavaly épp 30 éves hölgyeknek hirdették meg. A szépségek versenyében a hagyományos korosztály gyõztese, a Balaton királynõje, és egy vadonatúj Skoda Fabia tulajdonosa dr. Finta Eszter lett. A harmincas szépségek közül az aranyszínû koronát és a Sió Arca címet Kávási Anikó nyerte el. Idén a szervezők a verseny 10. születésnapján a 10-es szám jegyében hirdetnek ismét külön versenyt az érettebb szépségeknek, akik, a hallgatólagosan kialakult korosztályi határokon túl szeretnék megmutatni és megmérettetni magukat egy igazán rangos versenyen.



Plusz

A tavalyi tapasztalatokból kiindulva a szervezők bizonyosak abban, hogy a Sió Miss Balaton Plusz nevezői között most is számtalan gyönyörű hölgyet üdvözölhetnek. A normál mezőny 18-25 éves jelentkezői mellett, tehát szertettel várják azokat a hölgyeket is, akik már elmúltak 26, de még nincsenek 36 évesek. A jelentkezés további feltételeiről és minden fontos információról a missbalaton.hu oldalon olvashatnak az érdeklődök, de egy jó minőségű portré és egy egész alakos fotóra mindenképp szükségük lesz! Természetesen nevezhetnek korábbi indulók is, csakúgy, mint azok, akik még soha nem indultak hasonló versenyen és most érzik rá igazán elérkezettnek az időt.

Az elismerés, mindenkinek jár!

Biztatásul álljon itt Bódogh Edina versenyigazgató vallomása, aki nem is olyan rég még maga is a Sió Miss Balaton versenyzői között szerepelt: „A tavalyi verseny harmicasai után nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, hogy nevezzen a Sió Miss Balaton Plusz mezőnyébe. Az évek alatt kialakult profi team, Horacsek Ágnes sminkes és csapata, a Hajas Szalon fodrászai, a fotós Vanicsek Péter és a színpadi koreográfus Soóky Sarolta most is a megszokott színvonalú produkcióra készül a siófoki, négycsillagos Hotel Azúrban. És megnyugtatásul még hadd mondjam el a jelentkezőknek, hogy ne ijedjenek meg a verseny fogalmától, hiszen az értékes nyereményeken túl ez lehet a nyár egyik legjobb programja minden résztvevőnek. A döntő fantasztikus hangulatáról már nem is beszélve! Ilyen élmény talán tényleg csak egyszer kínálkozik egy hölgy életben.”.

Ahogy tavaly a harmincasok, bizonyára idén se csak a hagyományos mezõny, de a huszonhat éven felüliek is rengeteg elismerést és megkülönböztetett figyelmet kapnak majd az érdeklõdõktõl és a médiától!


Írta: MZ , Dátum: 2008-04-15






ALMAF