ÖKOSZTÜM 2009 (május 24.)

ÖKOSZTÜMAz ÖKOSZTÜM kezdeményezés nem más, mint egy divatszínház a környezettudatos öltözködésért, melynek jelmondata: Viseld a következményeket!


ÖKOSZTÜMAz ÖKOSZTÜM kezdeményezés nem más, mint egy divatszínház a környezettudatos öltözködésért, melynek jelmondata: Viseld a következményeket! A szervezők javasolják: demonstráljunk az öltözködésünkkel a környezetvédelem, az újrahasznosítás, az energiatakarékosság, az egészséges életmód érdekében! A környezetbarát alapanyagokból vagy éppen az újrahasznosított háztartási hulladékokból kreált kollekciókat felvonultató, rendhagyó divat-show-ban a fiatal, zömében pályakezdő iparművészek és öltözéktervezők fantáziaruháit ismert színészek, táncosok teszik még elevenebbé a budapesti Merlin Színház kifutóján, 2009. május 24-én, vasárnap 20.00 órától.



A ruhákat tervezte: Abodi Dóra és Kiss Márk, Balázs Gyöngyi, Cséfalvay Fanni és Herold Henrietta, Dluhopolszky Dóra, Erdei Ildikó Virág, Gál Kati és Venter Karolina, Kele Kitti Noémi, Magony Zsuzsanna, Nagy Orsolya és Farkas Zsófia, Percze Andrea, Szatmári Judit Anna és Szerencsés Gabriella

A rendhagyó divatbemutatóban közreműködnek a TÁP Színház valamint a Forte Társulat művészei, többek között: Arany Virág, Csík Gábor, Dombi Katalin, Dióssi Gábor, Kamarás Iván, Németh Juci, Schönberger Ádám, Spilák Klára valamint Andrássy Máté, Blaskó Borbála, Földeáki Nóra, Kádas József, Krisztik Csaba és még sokan mások.

Szöveg: Máthé Zsolt és Vinnai András

Koreográfia: Dombi Katalin

A produkciót összeállította: Kulcsár Viktória és Magács László

Helyszín: MERLiN / Színházterem - 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.
Időpont: 2009. május 24. vasárnap 20.00 óra

A belépőjegy elővételben 1000 Ft, az előadás napján 1500 Ft.

Forrás: ÖKOSZTÜM


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2009-05-11






ALMAF