2009

A HazaiDivat.hu alapító-főszerkesztőjének regénye árkedvezménnyel

Internetes társkeresés könyvAz interneten ismerted meg a kedvesed? Vagy egy barátoddal történt ugyanez? Nem kell személyesebb karácsonyi ajándék annál, mint ami felidézteti vele ezt az emléket. Ha viszont nincs emlék, de gyakorló webes társkeresőként szívesen elolvasnád, másoknak hogyan sikerült, akkor is jól jön e regény a fa alá. Legyünk őszinték! Egy szórakoztató és romantikus regény mindig jól jön a fa alá. Főleg, ha igaz történet az alapja és egy annyira mai témát dolgoz föl, mint az internetes társkeresés, ráadásul a hazai könyvpiacon elsőként - akadnak is azóta követői szép számmal :) Az eredeti Webszerelem könyv kiadónk karácsonyi ajándékaként most 40% árkedvezménnyel, azaz csupán 1.800 Ft-ért (bolti ára 2 999 Ft) elvihető! Ha kihasználnád a karácsonyi akciót, mely 2009. december 1-től december 24-ig tart, akkor kattints a 'Megveszem a Webszerelem könyvet' linkre és add meg, kinek és hova küldhetjük házhoz a regényt. A könyvet a megrendelés másnapján - Karácsonyig elsőbbségi küldeményként - postázzuk a megadott címre. Előre utalás esetén az átvevőnek már nem kell fizetnie a postásnak, így ajándékként is érkezhet a regény.


A Magyar Televízióban Via és a Webszerelem (február 13.)

ViaMagyar Televízióban a Webszerelem

Az internetes társkeresés kortünet. Az egyik legnagyobb webes társkereső portál nemrég végzett felmérésen szerint már 1 millió ember ismerkedett vagy ismerkedik most is Magyarországon. Ha egy téma ennyi embert érint, akkor annak a televízióban a helye. Nem gondolta ezt másként az MTV technológiai magazinjának szerkesztősége sem, és interjúban kérdezte Viát (a HazaiDivat.hu portál főszerkesztőjét) az internetes társkeresésbeli tapasztalatairól és persze a Webszerelem könyvről. Az interjút 2009. február 13-án, pénteken :) a 13:00-kor kezdődő InfoGeneráció.2.0-ban láthatjátok az m2-n.


A Klubrádió Könyvklubjában Via és a Webszerelem (február 5., 9., 15.)

Klubrádióban a Webszerelem

Csütörtökön (február 5.) reggel a HazaiDivat.hu főszerkesztőjével, Viával ébred az, aki a Klubrádióra hangolja magát (Budapesten a 95.3-on). A  7-es és 9-es hírek  előtt 6:55-től és 8:55-től Oláh Andrea beszélget 5 percben Viával a Webszerelem c. könyvéről és az internetes társkeresés műfajárban szerzett tapasztalatairól. Ha nem vagy koránkelő és/vagy 10 percen át is elhallgatnád a szerzőnőt, akkor jövő hétfőn (február 9.) 13:00-tól tekerj a Klubrádióra, és az egyórás Könyvklubban megteheted. Ha pedig inkább hétvégén rádióznál, akkor a vasárnapi (február 15.) ismétlés a te műsorod! A véleményednek pedig ne szabj gátat - tudod, a Klubrádió szlogenje ez: "Tények, vélemények"... Az adó itt fogható országhatáron innen és túl:


A Klubrádió Női vonalában Jaksity Kata Viával beszélget

Klubrádió Női vonalában a Webszerelem

Kedden (március 24.) 13:00-tól fél órán át Jaksity Kata faggatja Viát - a HazaiDivat.hu főszerkesztőjét - az internetes társkeresés során szerzett tapasztalatairól, és az ezek alapján született regényéről a Webszerelemről. A Klubrádió Női vonal c. életmód magazinja nőkről szól, de nem csak nőknek. Ezért ha nő vagy, ha nem, mindenképp érdemes a Klubrádióra hangoldon (Budapesten a 95.3-on), főleg, ha egyike vagy annak az egymilliónak, aki ma Magyarországon érintett az internetes társkeresésben. Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, akkor is hasznos lehet neked az interjú, ha pedig eleve idegengedsz a webes társfogás műfajától, na akkor lehet csak hasznos igazán... :) Az adó itt fogható országhatáron innen és túl:


Az ATV Reggeli Jam c. műsorában Via és a Webszerelem (április 9.)

ViaATV2009. április 9-én, csütörtökön 8:20-tól, tehát az utolsó reggeli hírek előtt, az internetes társkeresésé lesz a főszerep az ATV Reggeli Jamjében. A téma "szóvivője" Via lesz, akit Jaksity Kata kérdez majd a webes ismerkedésbeli tapasztalatairól, melyeket első, Webszerelem című regényében vitt papírra. És hogy miért hír ez itt, a HazaiDivat.hu-n? Hát mert Via e divatportál főszerkesztője.


A Duna Televízióban Via és a Webszerelem (február 12.)

ViaDuna TV-n a Webszerelem

Milyenek a mai párkapcsolatok? Miért ilyenek? Mi a probléma velük? Van-e probléma velük egyáltalán? Ezeket a kérdéseket  boncolgatja a Duna TV Kikötőjének csütörtök esti extra kiadása, Valentin nap közeledtével. A meghívott vendégek: Babarczy Eszer, szociológus, Horgas Eszter, fuvolaművész, Rudolf Péter, színművész, és Via az internetes társkeresésről szóló Webszerelem regény szerzője (és a HazaiDivat.hu főszerkesztője). A televíziós beszélgetést 2009. február 12-én, 20:30-tól láthatjátok a Duna Televízió Kikötő-Extra című kulturális magazinműsorában.

 





ALMAF