Sió Miss Balaton 2006 sajtótájékoztató (július 28.)

Nyolcadik alkalommal kerül korona a magyar tenger legszebbjének fejére a Miss Balaton szépségversenyen.


Miss Balaton 2006Miss Balaton jelöltnek lenni jó!

Nyolcadik alkalommal kerül korona a magyar tenger legszebbjének fejére a Miss Balaton szépségversenyen. Idén 250 lány jelentkezett a megmérettetésre az ország minden tájáról, akik közül a 2006. július 15-i, siófoki elő- és középdöntőn 16 szépség jutott tovább. A zsűriben ott ült Kásás Tamás kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Hajas László mesterfodrász, valamint a 2005-ös Miss Balaton, Gombosi Adrienn is. A döntő előtti utolsó sajtótájékoztatón, a margitszigeti Café Rio-ban, a jó időnek és a szép lányoknak köszönhetően erősen izzott a levegő.



Vajon ki lesz idén Miss Balaton? Miután már volt szerencsém a 3 évvel ezelőtti döntőn is újságíróként részt venni, kíváncsian vártam az idei megmérettetés szereplőit. Jó néhány ismerőssel találkoztam az utolsó sajtótájékoztatón és ezzel nem a kollegákra kívánok utalni, hanem azokra a lányokra, akik sokadszorra indulnak a versenyen. (Hogyan is énekelte anno Presser Pici és Somló Tamás? ’Nem adom fel…’?)
  Miss Balaton 2006De térjünk vissza a sajtótájékoztatóra. Kellemes hangulat várt a Rio-ban és még kellemesebb hűsítő italok, amik nagyon jól estek a kb. 35 fokos hőségben. Miközben felhörpintettem párat, elmerültem a sajtóanyagban, hogy felkészüljek a lányokra. Nicsak! Néhány döntős neve ismerősnek tűnt, és mikor felvonultak előttünk, beigazolódott: ezek a lányok bizony már korábban is neveztek a versenyre.   És hogy miért érdemes újra és újra próbálkozni? A sajtótájékoztató keretében sorra meginterjúvolt lányok közül egyesek a ’jó buli kedvéért’ sablonválaszt adták, mások a nyereményeket (idén fotónyomtató, utazások, fellépő ruhák) jelölték meg indokként. De talán más okuk is vana szépségeknek az ismétlődő nevezésre.   Bálizs Anett például tavalyi döntősként nyilatkozta többször, hogy szívesen dolgozni egy fitness magazin újságírójaként, és láss csodát: tavaly ősz óta a Fittinfo munkatársa. Idén kifejezte ebbéli örömét, és újra ’súgott’ az illetékeseknek: televíziós sportműsor vezetését is szívesen vállaná. Az Anettek kitartóak. A székesfehérvári Strasszer Anett már 2003-ban is a döntősök között volt, ahogy a nagykanizsai Zimány Linda, a magyar Britney Spears is, aki a számos királynői cím megszerzése után már csak  a Miss Balaton trófea begyűjtésére áhítozik. Bódogh Edina 2005-ben volt döntős, Erdélyi Dalma pedig ugyancsak gyakori résztvevője a magyar tenger királynője választásnak. És teszi ezt nem kevés sikerrel: a fonyódi lány 2002-ben második, 2004-ben pedig első udvrahölgy lett. Vajon újabb két év elteltével sikerül-e Dalmának fellépnie a dobogó legfelső fokára? Az augusztus 4-i döntőn kiderül, hogy a türelem valóban terem-e rózsát.

A döntős lányok teljes névsora: Bálizs Anett, Bódogh Edina, Bodri Szilvia, Bozorádi Linda, Erdélyi Dalma, Finta Eszter Klára, Heincz Eszter, Horváth Krisztina, Knoll Márta, Maximovits Anett, Polgár Ildikó, Rácz Anett, Sipos Szilvia, Strasszer Anett, Toldi Zsuzsanna, Zimány Linda.

Ha nézőként szeretnél résztvenni a döntőn, gyere Siófokra augusztus 4-én este 9re a Jókai téren lévő Szabadtéri Színpadra. A HazaiDivat.hu, a Sió Miss Balaton 2006 médiatámogatója biztosan ott lesz!

  Szilva&Via  

Fotók a Miss Balaton 2006 döntőseiről - 2006-07

További cikkek a témában:

Mustrálj és szavazz! Íme a Miss Balaton 2006 döntősei...

Több száz bikinis sellő Siófokon

Királynő kerestetik

Királynő fehérneműben

Miss Balaton négy keréken

Gombosi Adrienn lett a Balaton királynője

Sokatmondó hangok, díjat érő sms-ek

Karitatív királynőjelöltek

Külcsín, belbecs

Bikinis lányok hosszú, tömött sorokban

További fotók a témában:

Miss Balaton 2005 a 2005. októberi FHM-ben

Miss Balaton 2005 nyereményautóátvétel

Miss Balaton 2005 Döntő - Siófok, 2005-08-05

Miss Balaton 2005 sajtótájékoztató - Margit-sziget - 2005 nyár

Miss Balaton 2005 döntősei - 2005 nyár

Miss Balaton 2005 Középdöntő - Balatonaliga - 2005 nyár


Írta: HazaiDivat.hu , Dátum: 2006-07-28






ALMAF